Gem de ananas îndulcit cu zahăr panela bio 250 gr Juan Valdez Mărește

Gem de ananas îndulcit cu zahăr panela bio 250 gr Juan Valdez

JUAN VALDEZ JUAN VALDEZ

MT1231

Nou

in stoc

25,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Gem de ananas îndulcit cu zahăr panela bio 250 gr Juan Valdez

Ingrediente: ananas Bio, panela Bio, pectina.  Bio = din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.

Ce este panela? Panela este numele pentru zahărul autentic, 100% natural, neprelucrat chimic și nerafinat. Zahărul panela este obținut prin evaporarea sucului din trestie de cea mai bună calitate, fiind considerat un zahar integral, brut.

A se pastra la loc racoros si uscat.
A se consuma la deschiderea ambalajului si de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 674kJ / 161kcal
Grăsimi, din care: 0g
- acizi grași saturați 0g
Carbohidrați, din care: 39g
- zaharuri 35g
Proteine 1.3g
Sodiu 0mg
Potasiu 14g
Calciu 26g
Fosfor 14g
Magneziu 19g

Produs fabricat in Columbia.

DESPRE JUAN VALDEZ®


Suntem singurul brand de cafea recunoscut la nivel internațional care aparține cultivatorilor de cafea. În 2002, Federația Colombiană a Cultivatorilor de Cafea - o organizație nonprofit care reprezintă 500.000 de familii cultivatoare de cafea - a însărcinat marca Juan Valdez® cu misiunea de a deschide diferite companii din întreaga lume pentru a genera valoare pentru cultivatorii de cafea din Columbia. De atunci, marca Juan Valdez® a fost prezentă în tot felul de locații - magazine de specialitate, centre comerciale, săli de mese, companii aeriene și online.


Juan Valdez comercializează și alte produse autenic columbiene: sosuri de fructe, fructe deshidratate, ceaiuri, ciocolata, zahar.


BRANDUL JUAN VALDEZ are o misiune clară: să captiveze lumea cu cafeaua columbiană premium, generând în același timp valoare cultivatorilor de cafea columbieni. Astăzi, marca Juan Valdez® Cafe implementează cu mândrie această misiune și poate fi găsită în sute de cafenele și comercianți cu amănuntul din 22 de țări. Magazinele noastre vă oferă oportunitatea de a experimenta aromele și aromele unice ale cafelei 100% columbiene, inclusiv un portofoliu atrăgător de cafele cu o singură origine. Baristii noștri pregătesc mii de cupe în fiecare zi, fiecare cu mândrie și pasiune.


Marca Juan Valdez® Cafe reprezintă calitatea, valorile și tradițiile cafelei columbiene. Fiecare ceașcă vândută ajută la sprijinirea cultivatorilor de cafea columbieni și a familiilor acestora.


Istoric Juan Valdez®


În 1959, Federația Colombiană a Cultivatorilor de Cafea a creat Juan Valdez®, un brand care reprezintă cultivatorii de cafea columbieni și tradițiile lor.


De atunci, Juan Valdez - însoțit de catârul său Conchita - a rămas ca un simbol mândru al cultivatorilor de cafea columbieni și al dedicației lor de a produce cea mai bună cafea din lume.


În 2002, pictograma Juan Valdez® a fost plasată pe toate produsele care îi poartă numele și pe o serie de magazine de cafea unde vă puteți bucura de o experiență autentică de cafea columbiană.


În 2005, organizatorii Săptămânii Publicității din New York l-au numit pe Juan Valdez a cincea cea mai recunoscută imagine-icon brand din lume.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.