Ciocolata Alba BIO cu Iaurt & Capsuni Chocolates Sole 100gr Mărește

Ciocolata Alba BIO cu Iaurt & Capsuni Chocolates Sole 100gr

CHOCOLATES SOLE CHOCOLATES SOLE

CS289 - MGI BT

Nou

14,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ciocolata alba fina, cu gust rafinat de iaurt si capsuni delicioase, din ingrediente 100% BIO! Provenind din Barcelona, locul primei fabrici de ciocolată din lume, Chocolates Sole e de acum disponibil pe piața românească.
 
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf, praf de iaurt (13%), capsuni (1%) emulsificator (lecitina din soia), vanilie. Ingrediente din culturi certificate biologic. Poate contine urme de fructe uscate.
 
Valori nutriţionale/ 100 g:
Valoare energetică: 572 kCal/ 2388 kJ
Proteine: 10,7 g
Carbohidraţi: 54,6 g
    din care zahăr 51,7 g
Grăsimi: 34,5 g
    din care acizi graşi saturaţi: 20,4 g
Fibre: 0,2 g
Sodiu: 0,05 g
 
A se pastra la loc uscat si racoros.
 
Producător: Chocolates Sole, Barcelona, Spania.
 
Conţinut: 100 g.

CELE MAI BUNE PRODUSE ORGANICE


Ciocolată organică. Produsele noastre se bazează pe selectarea atentă a ingredientelor. Materiile prime pe care le folosim provin exclusiv din agricultura organică controlată, fără îngrășăminte și pesticide sau alte substanțe precum lecitina, prezentă în membranele celulelor vegetale și animale. 100% din principalele ingrediente precum cacao provin din Republica Dominicană, în timp ce trestia de zahăr nerafinată provine din Brazilia.


Ciocolată tradițională
În cadrul procesului tradițional de producție a ciocolatei, menținem esența originilor noastre și ne concentrăm asupra materiei prime. O parte a procesului este încă efectuată în mod tradițional, de la selectarea materiilor prime până la prăjirea delicată a boabelor de cacao.POVESTEA NOASTRĂ


Ciocolata Solé


PRODUCĂTORII DE CIOCOLATĂ DIN 1946
Chocolates Solé este o companie de familie a cărei activitate a fost concentrată în totalitate pe producerea celei mai bune ciocolate încă de la începuturile sale.


Chocolates Solé este recunoscută pretutindeni pentru calitatea sa.CALITATE ORGANICĂ


Credem că produsele organice sunt produse de înaltă calitate și, mai presus de toate, un mod de a înțelege mâncarea și viața.


La Chocolates Solé, suntem profund preocupați de întregul proces de producție ecologic și ne angajăm pentru mediul înconjurător prin îndepărtarea foliei de aluminiu din ambalajele folosite pentru bomboanele noastre de ciocolată organice.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.