Ciocolata cu 73% cacao Bio Barcelona 100 gr Mărește

Ciocolata cu 73% cacao Bio Barcelona 100 gr

CHOCOLATES SOLE CHOCOLATES SOLE

CS299-KFL-RLM - FD - BT

Nou

14,19 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ciocolată 100% BIO, fină și rafinată, cu 73% cacao Chocolates Sole Barcelona. Ingrediente: cacao bio, zahăr brut bio, unt de cacao bio, vanilie bio. Bio = din culturi certificate biologic. Poate conţine urme de lapte şi alune.
Ingrediente 100% naturale , provenite din culturi certificate biologic.
Valori nutriţionale/ 100 g:
Valoare energetică: 561 kCal/ 2338 kJ
Proteine: 11,8 g
Carbohidraţi: 47,6 g
din care zahăr: 27,1 g
Grăsimi: 35,9 g
din care acizi graşi saturaţi: 23 g
Fibre alimentare: 2 g
Sodiu: 0,01 g
Produs în UE.
Provenind din Barcelona, locul primei fabrici de ciocolată din lume, Chocolates Sole e de acum disponibil pe piața românească. Sortimentația diversă încântă toți iubitorii de ciocolată, dar mai ales pe cei care iubesc ciocolata ecologică la un preț accesibil.

CELE MAI BUNE PRODUSE ORGANICE


Ciocolată organică. Produsele noastre se bazează pe selectarea atentă a ingredientelor. Materiile prime pe care le folosim provin exclusiv din agricultura organică controlată, fără îngrășăminte și pesticide sau alte substanțe precum lecitina, prezentă în membranele celulelor vegetale și animale. 100% din principalele ingrediente precum cacao provin din Republica Dominicană, în timp ce trestia de zahăr nerafinată provine din Brazilia.


Ciocolată tradițională
În cadrul procesului tradițional de producție a ciocolatei, menținem esența originilor noastre și ne concentrăm asupra materiei prime. O parte a procesului este încă efectuată în mod tradițional, de la selectarea materiilor prime până la prăjirea delicată a boabelor de cacao.POVESTEA NOASTRĂ


Ciocolata Solé


PRODUCĂTORII DE CIOCOLATĂ DIN 1946
Chocolates Solé este o companie de familie a cărei activitate a fost concentrată în totalitate pe producerea celei mai bune ciocolate încă de la începuturile sale.


Chocolates Solé este recunoscută pretutindeni pentru calitatea sa.CALITATE ORGANICĂ


Credem că produsele organice sunt produse de înaltă calitate și, mai presus de toate, un mod de a înțelege mâncarea și viața.


La Chocolates Solé, suntem profund preocupați de întregul proces de producție ecologic și ne angajăm pentru mediul înconjurător prin îndepărtarea foliei de aluminiu din ambalajele folosite pentru bomboanele noastre de ciocolată organice.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.