CASTANE comestibile Bio 100 gr Mărește

CASTANE comestibile Bio 100 gr

BG121775

Nou

Castane comestibile 100% BIO, origine agricultura eco Italia. Castane comestibile decojite și prefierte, preț punga 100 gr. Castane care pot fi mâncate direct sau din care putem prepara garnituri sau piure. Castanul (Castanea sativa) este un arbore originar din sud-estul Europei care crește spontan până la 45-50˚ latitudine nordică. De la castanul comestibil se recoltează coaja, florile, frunzele și semințele.

Mai multe detalii

19,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Castanele comestibile sunt surse ideale de de vitamine și minerale. În plus, în castanele comestibile regăsim fosfor, lecitină și vitamina C. Acestea conțin protide, lipide, calciu, fier, magneziu, mangan, zinc, potasiu. Sunt recomandate de medici ca fiind de un real ajutor persoanelor cu astenie fizica și intelectuală, convalescenților, bătrânilor și copiilor.

Piureul de castane păstrează vitaminele fructului proaspăt.

Proprietățile nutritive ale castanelor comestibile

Folosim castanele comstibile coapte, fierte, sub forma de piure și ăn diverse combinații. Acestea au proprietăți stomahice, bacteriostatice, antianemice și remineralizante. Amestecul de piure de castane și brânză de vaci (în proporții egale), îndulcit cu miere crudă de albina, reprezintă o hrană ușor digerabilă și extraordinar de energizantă. Toate persoanele care suferă de rahitism, anemie, lipsă de vitalitate pot folosi acest aliment.

Castanele comestibile acționează ca tonic muscular, nervos și venos. Spre exemplu, pentru tratamentul hemoroizilor, varicelor și tromboflebitei, se consumă câte o farfurie de piure de castane îndulcit cu miere înainte de micul dejun și de cina. Se face o cura de câteva săptămâni.

Produs în Italia de: S.G.I.M S.r.l.
Conținut net: 100 gr
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.