Remoulade - ZWEMOULADE sos cu mirodenii BIO 230 ml Mărește

Remoulade - ZWEMOULADE sos cu mirodenii BIO 230 ml

ZW170021

Nou

ZWEMOULADE este o cremă vegetală și o alternativă pe bază de plante la sosul Remoulade. În loc de ou și lapte, crema este preparată pe bază de soia ecologică și mazăre ecologică. Cu castraveți fini, ierburi din grădină și ceapă rafinată, este însoțitorul perfect pentru hot dog și sandwich-uri. Remoulade - ZWEMOULADE sos cu mirodenii BIO 230 ml. Vegan. Fără drojdie și fără gluten.

ZWERGENWIESE Naturkost înseamnă rețete elaborate cu dragoste, ingrediente ecologice în mod constant și o producție prietenoasă cu mediul.

Mai multe detalii

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

15,80 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ingrerdiente: ulei de floarea soarelui BIO 42%, apă, castraveți murați BIO 8%, (castraveți BIO, apă, oțet de vinars BIO, zahăr din trestie BIO, sare de mare), băutură de soia BIO (apă, soia BIO, sare de mare), ceapă BIO, zahăr din trestie BIO, pătrunjel BIO 3%, capere BIO, oțet de vinars BIO, proteină din mazăre BIO, sare gemă, concentrat de suc de lămâie BIO, turmeric BIO), agent de îngroșare: gumă de guar BIO, Hasmațuchi BIO.

 BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

După deschidere păstrați la rece (6 °- 8 ° C) și consumați în câteva zile.

Conținut: 230 ml. Producător: Zwergenwiese GmbH.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.