Smantana vegetala din CAJU BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil Mărește

Smantana vegetala din CAJU BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil

Ecomil Spania Ecomil Spania

EM192376 - FDC feed

Nou

Dacă dorești să consumi smântâna vegetală, dar dorețti un tip de smântână delicioasă potrivită pentru o dietă vegană, poți folosi smântâna Ecomil vegană, care nu este de proveniență animală. Aceasta este mult mai ușor de digerat și foarte bogată în proprietăți nutritive valoroase. Alternativele pentru lapte EcoMil sunt potrivite pentru persoanele cu colesterol ridicat, alergie la lactoză sau intoleranță, celiaci sau diabetici. Gust delicios, savoare pentru toate preparatele tale!

Mai multe detalii

7,99 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Smantana vegetala din caju are un gust delicios, ușor dulceag și este ideala pentru toti cei care doresc sa manance simplu, gustos, fara colesterol. Gama CUISINE Ecomil aduce aceste creme tip smântână care pot înlocui cu succes smântâna clasică. Poate fi utilizata chiar si alaturi de pastele din konjac pentru slabire. Smantana din caju poate fi folosita in orice fel de retete in aceasi maniera in care foloseati inainte smantana din lapte de origine animala. Fie ca este vorba despre retete cu paste, ciulama, alaturi de mamaliga, in deserturi sau chiar la cafea. Este un inlocuitor de smantana clasica dar fara lactoză.
Produs BIO vegan, înlocuitor ideal pentru smântâna clasică. 
INGREDIENTE: apă, caju bio 7%, ulei de floarea soarelui bio, stabilizator: gumă arabică, gumă de xantan, sare de mare.  Bio = din culturi ecologice.
CONȚINUT: 200 ml UHT
 
Păstrați la frigider după deschidere și consumați în termen de 5 zile.
 
Producător: Nutriops S.L. Spania EcoMil.
EcoMil lapte bio veganEcoMil este un brand premium European ce exportă în peste 50 de țări. Produsele EcoMil sunt certificate bio (organic), fără lactoză și fără ingrediente de origine animală (vegane, vegetariene).
Toate produsele ECOMIL organice sunt de calitate controlate și din certificate ecologice: Consiliul Agricultură Ecologică din Murcia, a Consiliului Producției  Agricole din Catalonia, Ecocert F32600 Isle Jourdain.
Preocuparea pentru mediul înconjurător și a naturii este o constantă în afaceri și se reflectă în toate procesele de produse ECOMIL, de la selectarea furnizorilor la gestionarea ambalajelor și a deșeurilor.
Produsele EcoMil sunt realizate cu ingrediente organice cultivate fără îngrășăminte chimice sau pesticide, în conformitate cu Regulamentul UE 2092/91. O selecție atentă a ingredientelor si  standarde stricte de fabricație și de control al calității în toate etapele de producție sunt garantate pentru a asigura produse de calitate ECOMIL.
 
Pro Dieta Naturala

Caracteristici principale ale băuturilor vegetale ECOMIL:
- 100% vegane, fără ingrediente de origine animală, fără lactoză.
- Au proteine vegetale de cea mai bună calitate.
- Fără Gluten
- Fără Colesterol.
- Fără sare adăugată.
- Potrivite pentru vegetarieni și vegani.
- Fără conservanți și coloranți.
- Fără ingrediente modificate genetic (NO GMO).


Toate ingredientele și produsele ECOMIL sunt organice, controlate și certificate în conformitate cu Regulamentul UE CE 2092/91. Utilizarea ingredientelor organice asigură calitatea materiei prime, cultivată fără substanțe chimice artificiale sau tehnologie GM și fără aditivi artificiali în timpul producției și procesării.
În plus, Nutriops Ecomil urmează un program de trasabilitate pe tot parcursul procesului de producție și deține certificatele ISF, BRC și ISO 22000. Produsele Ecomil sunt controlate și certificate organice și de către Consiliul de Agricultura Ecologică a Regiunii de Murcia (ES-ECO-024-MU) și Comitetul din Agricultura Ecologică a Comunității Valenciene (ES-ECO-020-CV) - SPANIA.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.