Smantana vegetala INDIA din Migdale BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil Mărește

Smantana vegetala INDIA din Migdale BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil

EM192345 feed

Nou

9,73 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Smântână vegetală din gama CUISINE Ecomil BIO cu specific indian: în plus față de laptele de migdale avem și puțin curry, ceapă, sare de mare, chilli, coriandru, usturoi, piper. Numai bun pentru un preparat savuros. Smantana vegetala din cocos este recomandata tuturor celor care doresc sa manance simplu, gustos, fara colesterol. Gama CUISINE Ecomil aduce aceste creme tip smântână care pot înlocui cu succes smântâna clasică.
Produs din lapte de cocos cu condimente ECO. / Vegan. / Fără gluten. / Înlocuitor ideal pentru smântâna clasică.
Logo BIO EU
Ingrediente: apă, migdale BIO 7%, ulei de floarea soarelui BIO, zahăr brut din trestie BIO, stabilizator: gumă arabică, gumă de xantan, curry BIO 0,6%, ceapă BIO, sare de mare, chili BIO 0,05%, coriandru BIO 0,03%, usturoi BIO, piper negru BIO.
BIO = din culturi certificate ecologic.
Produs fabricat într-o unitate care procesează și nuci.
Conținut: 200 ml
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 439 kJ/ 105 kcal
Grăsimi, din care: 9,0 g
-acizi grași saturați: 0,8 g
Carbohidrați, din care: 3,7 g
-zaharuri: 1,5 g
Proteine: 1,7 g
Sare: 0,4 g
Păstrați la frigider după deschidere și consumați în termen de 5 zile de la deschidere.
 
Producător: Nutriops S.L. Spania EcoMil.
EcoMil lapte bio veganEcoMil este un brand premium European ce exportă în peste 50 de țări. Produsele EcoMil sunt certificate bio (organic), fără lactoză și fără ingrediente de origine animală (vegane, vegetariene).
Toate produsele ECOMIL organice sunt de calitate controlate și din certificate ecologice: Consiliul Agricultură Ecologică din Murcia, a Consiliului Producției  Agricole din Catalonia, Ecocert F32600 Isle Jourdain.
Preocuparea pentru mediul înconjurător și a naturii este o constantă în afaceri și se reflectă în toate procesele de produse ECOMIL, de la selectarea furnizorilor la gestionarea ambalajelor și a deșeurilor.
Produsele EcoMil sunt realizate cu ingrediente organice cultivate fără îngrășăminte chimice sau pesticide, în conformitate cu Regulamentul UE 2092/91. O selecție atentă a ingredientelor si  standarde stricte de fabricație și de control al calității în toate etapele de producție sunt garantate pentru a asigura produse de calitate ECOMIL.
 
Pro Dieta Naturala
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.