Smantana vegetala THAI din COCOS BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil Mărește

Smantana vegetala THAI din COCOS BIO pt gatit 200 ml. Gama CUISINE Ecomil

Ecomil Spania Ecomil Spania

EM192352

Nou

Smântână vegetală din gama CUISINE Ecomil BIO ideală pentru gurmanzi, pentru a pregăti preparate savuroase în stil tailandez, asiatic. Smântâna vegetală este formată din lapte de cocos și condimente specific thailandeze. Smantana vegetala din cocos este recomandata tuturor celor care doresc sa manance simplu, gustos, fara colesterol. Gama CUISINE Ecomil aduce aceste creme tip smântână care pot înlocui cu succes smântâna clasică.

Mai multe detalii

9,73 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Produs din lapte de cocos cu condimente ECO. / Vegan. / Fără gluten. / Înlocuitor ideal pentru smântâna clasică.
Logo BIO EU
INGREDIENTE: lapte de cocos BIO 60%, apă, curry roșu BIO, (chili 0,28%), usturoi BIO, sare de mare, ghimbir BIO, suc concentrat de limete 0,08%, coriandru BIO, lemongrass BIO 0,025%, piper negru BIO, stabilizator: gumă arabică, gumă de xantan, chili BIO, aromă naturală de cocos BIO.  Bio = din culturi ecologice.
CONȚINUT: 200 ml UHT
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 623 kJ/ 149 kcal
Grăsimi, din care: 14 g
-acizi grași saturați: 13 g
Carbohidrați, din care: 3 g
-zaharuri: 1,5 g
Proteine: 1,3 g
Sare: 0,23 g
Păstrați la frigider după deschidere și consumați în termen de 5 zile.
 
Producător: Nutriops S.L. Spania EcoMil.
EcoMil lapte bio veganEcoMil este un brand premium European ce exportă în peste 50 de țări. Produsele EcoMil sunt certificate bio (organic), fără lactoză și fără ingrediente de origine animală (vegane, vegetariene).
Toate produsele ECOMIL organice sunt de calitate controlate și din certificate ecologice: Consiliul Agricultură Ecologică din Murcia, a Consiliului Producției  Agricole din Catalonia, Ecocert F32600 Isle Jourdain.
Preocuparea pentru mediul înconjurător și a naturii este o constantă în afaceri și se reflectă în toate procesele de produse ECOMIL, de la selectarea furnizorilor la gestionarea ambalajelor și a deșeurilor.
Produsele EcoMil sunt realizate cu ingrediente organice cultivate fără îngrășăminte chimice sau pesticide, în conformitate cu Regulamentul UE 2092/91. O selecție atentă a ingredientelor si  standarde stricte de fabricație și de control al calității în toate etapele de producție sunt garantate pentru a asigura produse de calitate ECOMIL.
 
Pro Dieta Naturala

Caracteristici principale ale băuturilor vegetale ECOMIL:
- 100% vegane, fără ingrediente de origine animală, fără lactoză.
- Au proteine vegetale de cea mai bună calitate.
- Fără Gluten
- Fără Colesterol.
- Fără sare adăugată.
- Potrivite pentru vegetarieni și vegani.
- Fără conservanți și coloranți.
- Fără ingrediente modificate genetic (NO GMO).


Toate ingredientele și produsele ECOMIL sunt organice, controlate și certificate în conformitate cu Regulamentul UE CE 2092/91. Utilizarea ingredientelor organice asigură calitatea materiei prime, cultivată fără substanțe chimice artificiale sau tehnologie GM și fără aditivi artificiali în timpul producției și procesării.
În plus, Nutriops Ecomil urmează un program de trasabilitate pe tot parcursul procesului de producție și deține certificatele ISF, BRC și ISO 22000. Produsele Ecomil sunt controlate și certificate organice și de către Consiliul de Agricultura Ecologică a Regiunii de Murcia (ES-ECO-024-MU) și Comitetul din Agricultura Ecologică a Comunității Valenciene (ES-ECO-020-CV) - SPANIA.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.