ALGE DE MARE PRAJITE 25 g (10 foi x 2,5 g) (+ Rețeta de Sushi) Mărește

ALGE DE MARE PRAJITE 25 g (10 foi x 2,5 g) (+ Rețeta de Sushi)

HS9358

Nou

Alge de mare prăjite utile pentru rețeta de sushi ușor de preparat acasă. Alge de mare prăjite perfecte pentru specialități asiatice. Produs în Coreea de Sud.

Mai multe detalii

in stoc

18,60 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

IAKI NORI - ALGE DE MARE PRAJITE 25 G (10 FOI X 2,5 G)
Ingrediente: alge de mare.

Atenționare! Acesta este un aliment bogat în iod iar consumul excesiv de iod poate conduce la tulburări de funcționare ale glandei tiroide.
A nu se consuma mai mult de 2,5 g/ zi.

Produs în Coreea de Sud.

Rețeta de SUHI ușor de preparat acasă

Cum se prepară SUSHI SU – orezul pentru umplutură:
• ½ cană su (oțet de orez)
• 4 linguri de zahăr
• 1 linguriță și jumătate de sare
Amestecați ingredientele de mai sus și turnați peste orezul proaspăt fiert, într-un bol mare, amestecând ușor.

Cum se prepară TEMAKI-SUSHI:
Pe jumătate de foaie de alge de mare întindeți o cantitate suficientă de orez (aproximativ 2 linguri) peste care așezați fâșii de castravete, takuan (ridichi murate) și/ sau ou prăjit. Rulați strâns sub formă de cornet, ca în figura de pe ambalaj.

Cum se prepară SUSHI:
-Orez Sushi Su
-3 ouă
-2 castraveți medii
-1 buc. takuan (ridiche murată)
-3 buc. crab
Bateți ouăle și prăjiți omleta într-o tigaie cu ulei. Sărați după gust și tăiați fâșii.Tăiați castraveții, ridichea și crabii fâșii.Așezați foaia de alge de mare pe un suport de bambus, întindeți orezul fiert, apoi așezați oul și celelalte ingrediente în linie, pe mijlocul orezului.Rulați strâns ca în figura de pe ambalaj, apoi tăiați cu un cuțit umezit, bucăți cu lățimea de aproximativ 2 cm.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.