Broccoli BIO 30 gr Seminte pt Germeni Mărește

Broccoli BIO 30 gr Seminte pt Germeni

BG305606 feed

Nou

9,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Seminte de broccoli cu putere mare de germinare. Semintele provin din culturi certificate ecologic. Sunt uşor de cultivat în propria casă, puteți avea în fiecare zi germeni proaspeţi crocanţi din seminţe BIO Snacky Original.

Cantitate de semințe

Timp de absorbție

Temperatură

Irigare

Consumare

1 lingură

6 ore

18-22ºC

de 2 ori/zi

după 4-6 zile

INGREDIENTE: semințe de broccoli (Brassica rapa var. cymosa „Raab”).

100% provenit din culturi certificate ecologic.
A se clăti bine cu apă, înainte de semănare.
Este normal ca pe rădăcini să se formeze un strat de puf.
 
A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumină.
 
Producător: Bioforce AG Germania.
Despre germinare: cum procedam pentru a obtine acasa germeni fara aparat special.
Pentru a încolţi (cereale, seminţe, fasole, broccoli, linte, năut, grau etc.) nu aveţi nevoie de aparate sau dispozitive sofisticate. Sunt suficiente: un borcan, o bucată de tifon, un elastic, o sită şi o farfurie. 
Se pun semintele pe care doriti să încolţiţi mai întâi la înmuiat, peste noapte sau cel mai bine pentru 24 de ore. A doua zi se clăteşte totul bine şi se pun seminţele într-un borcan (fara a mai adauga alta apa), iar în loc de capac, puneţi o bucată de tifon fixată cu un elastic. Borcanul se pune aplecat la cca.45°, undeva la cald şi la întuneric. Se clătesc seminţele de 2 ori pe zi (se poate face şi fără a scoate tifonul), iar vara când este foarte cald, chiar şi mai des. Totul trebuie sa aiba un miros normal (placut) de cereale ude. In cazul in care apare un miros neplacut trebuie aruncate, este un semn ca a inceput un proces de alterare! Acest lucru se intampla doar daca uitati sa clatiti pentru mai mult de 18 ore.
După ce au încolţit, se pun la scurs într-o sită şi iata cum obtinem acasa cei mai sanatosi, cei mai ieftini si ecologici germeni!
Se poate simplifica totul folosind în loc de borcan o simplă farfurie întinsă: se spală cerealele, se lasă la înmuiat, se clătesc intr-o sita şi apoi se pun pe o farfurie întinsă (ca sa nu facă mucegai). Cerealele încolţesc şi aşa foarte bine!
Germenii obtinuti vor fi tinuti la frigider si se vor consuma in numai cateva zile.
Germenii se vor adauga in salate, sandwich-uri, diverse alimente. Iarba de grau si germenii sunt ideali si pentru smoohie-uri, shake-uri.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.