Orez Integral Basmati Bio 350 gr Mărește

Orez Integral Basmati Bio 350 gr

PRN130350

Nou

12,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Orez integral basmati BIO, 350 g.  Orezul basmati are un procent mai mic de amidon și un indice glicemic mai scăzut decat orezul alb.  Amidonul pe care-l conţine orezul integral basmati are o structură diferită de cel din orezul alb. El se descompune mai lent şi se eliberează treptat în organism, nu brusc, precum cel din orezul decorticat.  
Orezul basmati este adesea numit „regele” orezului, căci are excelente calităţi şi gust deosebit. Este unul din soiurile de orez cele mai apreciate în lume şi are o aromă deosebită după ce este fiert. Orezului basmati este preferatul persoanelor care tin la silueta pentru că are un indice glicemic mic. Conţinutul său de carbohidraţi este absorbit în sânge mai lent decât cel al altor tipuri de orez şi de aceea ajută la păstrarea unui nivel stabil al glicemiei. Orezul integral este una din cele mai bune surse de vitamine din grupul B, dar şi de magneziu, potasiu şi fosfor. 
 
Conţine: boabe integrale de orez brun Basmati. Ingredientele provin din culturi certificate ecologic
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.