Paste proteice Fusilli din faina de NAUT BIO 250 gr Mărește

Paste proteice Fusilli din faina de NAUT BIO 250 gr

MA1502B103

Nou

13,23 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Năutul este un aliment deosebit de benefic sănătății datorită aportului de proteine, minerale valoroase, vitamine, fibre dietetice și enzime. O modalitate foarte ușoară, practică și rapidă de a consuma năut este aceea de a pregăti rețete clasice de paste adaptate cu paste din năut! 

Timp de fierbere 6 - 8 min. Fără gluten!

Ingrediente: 100% făină de năut ecologică. Produs recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten!

Valori nutriționale per 100gr:

Energie 1513 kJ / 359 kcal 

Grăsimi 6.1g 

  din care saturate 1.0g,

Carbohidrați 52g 

  din care zaharuri 2.9g 

Fibre 8.5 g,

Proteine 20 g 

Sare  0.02g 

Fosfor 362 mg  (52% VNR*),

Fier 4.6mg (33% VNR*) 

Zinc 3.5mg (35% VNR*)

Mangan 1.7 mg (86% VNR*) 

Potasiu 1075mg (54% VNR*)

VNR = Valori nutriționale de referință 

Rețetă vegană de la chef Peppe Zullo

Fusilli din năut cu zuchini și mentă Ingrediente pentru 3 persoane: 250gr fusilli de năut ecologice, 2 zuchini dimensiune medie, ulei de măsline extravirgin, sare, piper negru și câteva frunze de mentă.

Timp de preparare 20 minute. Spălați dovlecelul zuchini și tăiați-l rondele, înăbușiți-l în uleiul de măsline extravirgin, adăugați sare si piperul negru măcinat. Fierbeți fusilli în apa sărată. Scurgeți apa și adăugați pastele fierte peste zuchini, amestecați-le împreună si mai lăsați-le la foc câteva secunde. Se servesc calde cu frunze de mentă deasupra!                                                                  

Conținut: 250 gr. Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia. Origine: Italia.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.