Sare Nigari (clorura de magneziu) pt. TOFU din lapte de soia 200 g Mărește

Sare Nigari (clorura de magneziu) pt. TOFU din lapte de soia 200 g

DI57060 FD ON

Nou

9,30 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Sarea Nigari este cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu și este folosită în special pentru a face acasă tofu din lapte de soia. Preț pentru borcan de 200 gr. Sarea Nigari are abilitatea de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu. Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare.
Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu. Reacționează la laptele de soia foarte repede, în comparaţie cu alte produse similare. Sarea Nigari ajută la coagularea laptelui vegetal.
Pentru a folosi această sare Nigari mai uşor, dizolvaţi 20 g de sare în 20 ml de apă pentru 1 l de lapte de soia.
După ce adăugaţi sare Nigari în laptele de soia trebuie să amestecaţi foarte repede.
Nigari este un coagulant deosebit de bogat în oligoelemente. Este lichidul rezultat atunci când din apa de mare se extrage sarea. Se prepară după metode tradiționale, prin uscarea la soare și nu conține impurități sau substanțe chimice.  Tara de provenienta: Japonia.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.