Veioza din Sare de Himalaya in forma de INGER Mărește

Veioza din Sare de Himalaya in forma de INGER

PRN45141

Nou

99,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Sarea de Himalaya ajută ca tratament în probleme respiratorii, astm, viroze, alergii, atât pentru copii cât și pentru adulți sau seniori. Veioza va sta aprinsă noaptea de veghe iar sănătatea sistemului respirator este astfel perfect îngrijită. Aerosolii salini sunt foarte benefici la sanatate. Cu toții adorăm forma aceasta sublimă de înger!
Lampa din cristale de sare roz de Himalaya ce emana aerosoli salini in momentul in care filamentul interior incalzeste lampa. Asezati-o pe noptiera iar seara cand cititi sau va uitati la televizor, lasati-o aprinsa! 
Veiozele cu cristale de sare sunt cele mai naturale şi mai sănătoase surse artificiale de lumină. Substanţele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afecţiuni alergice şi astmatice. Filamentul incandescent (becul), ce se află în veioze, încălzeşte blocul filtrant cu granule de săruri, modificând ionizarea aerului prin eliberarea ionilor negativi. Astfel, se asigură îmbunătăţirea micro climei din încăperi şi face respiraţia mai sănătoasă.
De asemenea lumina provenită din aceste lămpi din sare pe suport de lemn, asigură un ambient plăcut şi liniştitor.
Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folositi o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezați și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezați conexiunea din plastic înapoi în orificiu. Date tehnice: 220 V~, 50 Hz, E14,CE. *Becul nu este inclus.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.