Preț redus Nou Kombucha cu zmeură Roy Berlin 330 ml Mărește

Kombucha cu zmeură Roy Berlin 330 ml

ROY2

Nou

9,50 lei

12,70 lei

-3,20 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Kombucha este o băutură ecologică carbogazoasă fermentată de ceai. Acest sortiment are gust de zmeură și este vegan, fără lactoză, fără gluten. Kombucha este bogat în antioxidanți, iar studiile au arătat că protejează ficatul de toxicitate.

Kombucha este un ceai fermentat care a fost consumat de mii de ani. Nu numai că are aceleași beneficii pentru sănătate ca ceaiul, ci este și bogat în probiotice benefice. Kombucha conține, de asemenea, antioxidanți, poate ucide bacteriile dăunătoare și poate ajuta la combaterea mai multor boli.

Ingrediente: 85% infuzie de ceai* (apă, ceai verde*, ceai negru*), culturi de kombucha* (drojdie* și culturi bacteriene*), zahăr din trestie de zahăr*, 1,7% zmeură*, acid carbonic.

*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 ml
Valoare energetică 96 kJ /23 kcal
Carbohidrați, din care: 4,8 g
- zaharuri 4,5 g

Conține cantități mici de grăsimi, acizi grași saturati, proteine ​​și sare.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Producător: ROY Kombucha GmbH. Germania

Fabrica de bere Kombucha din Berlin produce Kombucha de înaltă calitate în conserve. Urmând o tradiție veche de 2000 de ani, ROY Kombucha este o băutură naturală răcoritoare și energizantă, făcută cu ceaiuri de cea mai bună calitate și plină de acizi organici și vitamine B.

Am stabilit cerințe foarte înalte față de calitatea și gustul produselor noastre și cu Kombucha dorim să inițiem o nouă generație de băuturi răcoritoare.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.