IMUNITATE zi de zi cu Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania Mărește

IMUNITATE zi de zi cu Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania

HR202581

Nou

19,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Pentru sistemul imunitar multi-fructe cu zinc și vitamina C. Tratament de 5 zile pentru imunitate, se consumă câte 150 ml zilnic, iar sticla are 750 ml. Sucuri compuse din mai multe fructe combinate armonios de nutriționiști pentru a sprijini sistemul imunitar. 

Vegan. Rețetă tradițională. 100% suc cu acid lactic fermentat. Suc ecologic multi-fruct cu vitamina C, compus din mai multe fructe - pentru a sprijini sistemul imunitar.

Ingrediente: Suc de mere BIO, pulpă de mango BIO, pulpă de măr BIO, pulpă de acerola BIO, pudră din fruct de acerola BIO.

 BIO=din culturi certificate ecologic.

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Vă recomandăm o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

Imunitatea este esențială pentru a combate virozele și se ”construiește” zi de zi, nu trebuie să așteptăm să ne îmbolnăvim pentru a întări sistemul imunitar. Este bine să ne formăm o anume rutină zilnică, să consumăm în fiecare zi produse naturale pentru imunitate, iar DIVERSITATEA este cheia. Nu este nimic mai supărător decât să lăsăm răceala să ne țină de la treburile noastre și să nu ne putem desfășura activitățile curente. Aflați mai multe despre ingredientele pe care ar trebui să le căutați în magazinul naturist ProNat pentru a vă ajuta sănătatea și a vă îmbunătățiți sistemul imunitar.

O porție zilnică de 150 ml acoperă cantitatea de referință de vitamina C la 300%.

Vă rugăm să agitați sticla înainte de deschidere. Închideți întotdeauna flaconul deschis și păstrați-l la frigider; utilizați în termen de 5 zile.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.