INIMA Sanatoasa Cura de 5 zile cu Extract de PADUCEL plus Magneziu in suc de fructe Mărește

INIMA Sanatoasa Cura de 5 zile cu Extract de PADUCEL plus Magneziu in suc de fructe

HR200147

Nou

19,19 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Inima sănătoasă cu extract de păducel plus magneziu și potasiu în suc de fructe, aronia, merișoare. Cura de sănătate pentru inima dvs cu 1 sticlă este de 5 zile, câte 150 ml pe zi. Persoanele care evită capsulele, pot avea încredere in puterea naturii, alegând suplimente sub formă de extracte lichide din plante medicinale, cu suc de fructe și minerale adăugate.

Suc pur cu Potasiu și Magneziu pentru funcția musculară a inimii. Formula germană RABENHORST – „PENTRU O INIMA SĂNĂTOASĂ” SUC PUR DE FRUCTE, 0.75L.

Din cele șase fructe valoroase obținem un suc foarte special de cea mai bună calitate. Pentru a susține sănătatea inimii, este suplimentat cu potasiu și magneziu. 

Aceste minerale importante contribuie la o funcționare normală a mușchilor și, de asemenea, la o funcție normală a mușchiului cardiac. În plus, potasiul contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale.

Ingrediente: suc de mere, suc de struguri albi, nectar de mere, nectar de cerimoya, suc de aronia, suc de merișoare, citrat de Potasiu, citrat de Magneziu, extract din fructe de păducel (4:1).

* procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV]

O porție zilnică de 150 ml acoperă cantitatea de referință de potasiu de 23% și magneziu de 22% și conține 100 mg din extract de fructe de păducel.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Paducelul are o actiune tonică asupra muschiului inimii. In plus, păducelul reduce simptomele de menopauza. Extractul de paducel poate creste capacitatea muschiului inimii de a contracta si de a pompa sângele în organism, contribuie la dilatarea arterelor coronare, ceea ce duce la o mai bună irigare a inimii si la reducerea consumului de oxigen de către miocard. Printre beneficiile aduse de extractul de paducel mentionam si faptul ca diminuează tensiunea arterială.

Denumirea științifică pentru păducel este Crataegus monogyma, Crataegus laevigata, Crataegus oxyacantha. Denumiri populare pentru păducel sunt: gherghinar, mălai moale, mărăcine alb. Păducelul este de fapt un arbust rămuros, ghimpos, cu frunze mici și flori albe. Înflorește primăvara în lunile aprilie-mai. Fructele au culoarea roșie. Păducelul crește în zone dechise și libere, în special la marginea pădurilor, pe dealuri. Cel mai cunoscut păducel este cel cu denumirea științifică Crataegus monogyma.

Paducelul sub forma de extract 100% natural inlătură oboseala după masă, creste permeabilitatea vaselor sanguine, ajută la dilatarea bronhiilor, contribuie la scăderea colesterolului, reduce problemele care apar în perioada de menopauză.


Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.