Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst -120 la 80- cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml Mărește

Tensiune Arteriala Bună Rabenhorst - 120 la 80 - cu sfecla rosie, cura de 4 zile 750 ml

Haus Rabenhorst Germania Haus Rabenhorst Germania

HR200597

Nou

Formula germană pentru tensiune arterială bună cu suc de sfeclă roșie și fructe bogate în vitamine.

Mai multe detalii

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

18,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Un factor important de sănătate este tensiunea arterială. Atunci când inima se contractează pentru a pompa sânge în organism și apoi se extinde pentru a relua se înregistrează tensiune arterială. La o persoană sănătoasă, tensiunea arterială are o valoare de aproximativ 120 până la 80 mmHG. Pentru a contracara fluctuațiile puternice, suferinzii pot lua suplimente naturiste precum sucul Rabenhorst Germania. Conținutul de potasiu din struguri, banane și sfeclă roșie contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale.

Consumul de sfeclă roșie într-o dietă echilibrată poate ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale echilibrate. Experții au creat Rabenhorst 120 la 80 foarte plăcut la gust și eficient. Proporția mare de sfeclă roșie este armonizată cu suc de struguri rosii, suc de portocale, pulpa de banane, piure de zmeură, suc de fructe pasiunii și suc de lămâie. Toate componentele noului Rabenhorst de la 120 la 80 provin din agricultura organică certificată.

Suc natural bogat în potasiu și vitamina C.

Sfeclă, struguri și banane - acestea sunt alimente bogate în mod natural în potasiu. Potasiul contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale. În plus, sucul organic Rabenhorst este îmbogățit cu vitamina C naturala din acerola si sprijina natural sănătatea.

Ingrediente: suc de sfeclă roșie (51%) BIO, suc de struguri roșii BIO, suc de portocale BIO, nectar de banane BIO, nectar de zmeură BIO, nectar de acerola BIO, suc de fructul pasiunii BIO, suc de lămâie Bio. BIO =din culturi certificate ecologic.

O porție zilnică de 200 ml acoperă cantitatea de referință de Potasiu de 20% și de Vitamina C de 50%. O sticlă vă este suficientă pentru aproape 4 zile.

Copiilor trebuie să li se administreze acest suc numai de la vârsta de 4 ani. Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania. 

Rabenhorst GERMANIA reprezintă peste 200 de ani de experiență în producerea de sucuri de cea mai înaltă calitate. Sucurile fine de fructe sunt create cu ajutorul experților în sănătate. Ingredientele nealterate și procesul de fabricareingenios nu numai că garantează un gust excelent, natural, dar și un maxim de substanțe nutritive valoroase. Cu sucurile Rabenhorst poți să aduci un echilibru pentru viața de zi cu zi atât de aglomerată.

Sistemul imunitar este apărarea organismului împotriva bolilor și a infecțiilor. Indiferent dacă aveți un sistem imunitar mai slab în mod natural ori suferiți de o boală, fie că sunteți perfect sănătoși dar acordați importanță prevenției, puteți ajuta la întărirea sistemului imunitar urmând formulele de vitaminizare Haus Rabenhorst.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.