AFINE suc neindulcit 100% Natural Bio 330 ml MEDICURA Mărește

AFINE suc neindulcit 100% Natural Bio 330 ml MEDICURA

MC1370

Nou

29,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Suc de afine negre neîndulcit (fără zahăr adăugat) produs de Medicura Germania, ambalat in sticla bruna de 330 ml. Sucul de afine negre este BIO. Afinele sunt extrem de bogate in vitamine şi antioxidanți și foarte sărace în calorii. Afinele au și avantajul ca ajuta la topirea grăsimii din zona abdominala.

afine-produs-natural.jpgAfinele negre ca si cele rosii sunt un adevarat izvor de sănătate, fiind benefice pentru inima și pentru întregul sistem cardiovascular.

Bogate în antioxidanți si vitaminele C şi E, afinele protejează împotriva bolilor degenerative, diabetului, problemelor cardiace și a cancerului de colon. O dieta cu afine presupune consumul de suc de afine pe durata unei săptămâni (50 ml pe zi este suficient pentru un aport de vitamine și fitonutrienți care sa întărească sistemul imunitar).

Va recomandam sucul natural de afine in loc de sirop de afine căci sucul nu are adaos de zaharuri, este 100% Natural. Ingrediente: 100% suc din afine din culturi biologice controlate. 330 ml

Medicura GermaniaFabricat în Germania de Medicura Naturprodukte AG

 

www.medicura.de

Cura cu suc de afine. Proprietăți nutritive și beneficii pentru sănătate.

AFINE, Vaccinum myrtillus Fam. Ericaceae. Denumiri populare: afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacă, cucuzie, pomişoare. Afinul este apreciat de nutriționiști și de cultivatori pentru fructele sale dulci-acrişoare. Din afine se prepară suc. Aceste este deosebit de bogat în substanțe nutritive precum pigmenți (fitonutrienți sănătoși) care stimulează imunitatea. Sucul din fructe de afine negre conține tanin, pectine, mirtilină, zaharuri, provitamina A, vitaminele B1, B2, C, E, F, PP, acizi: citric, benzoic, malic, oxalic, tartric, succinic, malic, lactic, principii bacteriostatice. Flavonoidele din fructe sunt un antioxidant de excepţie, bacteri-ostatic şi antidiabetic. De asemenea conţin o serie de minerale: potasiu, fosfor, sulf, magneziu, clor, fier. Când sunt uscate, concentraţia de acid tanic şi de alte substanţe antibacteriane creşte substanţial, ceea ce explică eficienţa supei scandinave de afine uscate contra diareei. 

Sucul de afine are proprietăţi astringente, antibiotice, antiseptice, bacteriostatice. Acest suc este, totodată, antidiareic, diuretic, antiseptic urinar, antiseptic intestinal, antihelintic. Este știut faptul că afinele cresc acuitatea vizuală și sunt un mijloc excelent pentru întărirea imunității organismului. Afinele sunt un antioxidant de excepţie datorită flavonoidelor.

Taninul din compoziţia fructelor are o acţiune astringentă şi reduce acţiunea substanţelor toxice şi iritante din tubul digestiv. Vitamina din sucul de afine întăreşte şi protejează pereţii vaselor de sânge, reuşind să protejeze inclusiv retina. Sucul de afine este benefic şi pentru bolnavii de gută, reumatism şi infecţii urinare.

Sucul de afine negre este diuretic, antiinflamator, antidiareic şi poate reduce riscul accidentelor coronariene, asigurând vitalitatea inimii şi creierului.  Scăderea colesterolului reduce considerabil riscul apariţiei unor afecţiuni coronare, care pot duce în final la boli de inimă sau cerebrale.  Vitamina C previne formarea depunerilor pe artere dar şi a apariţiei cancerului şi în plus măreşte rezistenţa la infecţii.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.