Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros.
Se presară în wok la sfârșitul preparării pentru a adăuga note delicioase. Curry este un amestec compus din condimente măcinate. Majoritatea amestecurilor de curry au în compoziţie 10 până la 20 de condimente. Nu există o reţetă standard. De obicei curry şi orezul sunt inseparabile. Totuşi, se pot asezona cu curry carnea, peştele şi mâncărurile de legume. Este bun mai ales cu fasole si legume rădăcinoase. Curry este cel mai cunoscut amestec de condimente. Deşi este un produs indian, cei care l-au inventat au fost englezii.
Mod de preparare: pentru obținerea unui wok savuros, amestecați conținutul plicului cu 4 linguri de apă și adăugați la sfârșitul preparării.
Recomandări pentru păstrare: acest produs este ambalat în atmosferă controlată. După deschidere păstrați ferit de umezeală.
Rețeta noastră: Sote de curry indian
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g orez Basmati , 200 g file de pui, 1 cană lapte de cocos Jardin Bio, ulei de măsline, 1 plic amestec de condimente indiene.
Preparare:
Tăiați fileul de pui cuburi.
Încingeți uleiul în wok la foc mare.
Prăjiți carnea și lăsați să fiarbă 15 minute.
Preparați orezul conform indicațiilor de pe ambalaj.
Adăugați în wok orezul fiert, laptele de cocos și amestecul de condimente indiene.
Amestecați și lăsați să fiarbă 2-3 minute.