REDUS! Faina FARA GLUTEN cu faina nutritiva de CASTANE 500 gr Mărește

Faina FARA GLUTEN cu faina nutritiva de CASTANE 500 gr

HM823141

Nou

18,09 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Mix pentru pâine cu 7% făină de castane. Fără gluten. Fără lactoză*. Pregătire ușoară. Făina de castane are proprietăți nutritive valoroase și este recomandată și in alimentația copiilor cărora le oferiți astfel o alimentație deosebit de bogată în vitamine, minerale, oligoelemente, nutrienți. Este o făină fără Gluten.  Făina de castane este o făină dulce de culoare brun deschis, obținută prin uscarea și măcinarea fină a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. 
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de orez, făină de cartofi, făină de castane, aluat acru uscat fără gluten (făină de orez), zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, fibre de mere.
Pentru coacere. *=Conținut rezidual de lactoză ˂ 0,1 g/ 100 g
Notă: Cantitatea de lichid din rețeta de bază este pentru o tavă cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace pâinea fără o tavă cu aceste dimensiuni, reduceți cantitatea de apă cu aproximativ 100 ml și pe cea de făină cu 2 linguri. Dacă aceste cantități sunt necesare, le puteți adăuga ulterior la aluat. Puneți aluatul la crescut într-un vas pentru gătit.
Rețeta de bază pentru pâinea de castane.
Cuptor: Amestecați 500 g de mix pentru pâine cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml apă și 2 lingurițe de ulei. Puneți aluatul într-o tavă de pâine și lăsați-l să crească aproximativ 45 min. Ungeți aluatul cu ulei sau făină și tăiați-l după cum doriți. Preîncălziți cuptorul la 210 C și coaceți la o temperatură mai scăzută timp de circa 50-60 min.
Automat de pâine: 500 g de mix pentru pâine, 5 g de drojdie uscată, 450 g apă, 20 g ulei. Adăugați ingredientele în ordinea precizată de instrucțiunile de folosire a automatului dumneavoastră de pâine. Recomandăm prepararea pâinii folosind un program de bază.
A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Producător: Hammermühle GmbH

Toate informațiile din acest site sunt sub licența Revistei Online ProDieta.ro. Textele NU pot fi preluate decât dacă se respectă condiția de a preciza sursa, cu link, conform Legii Drepturilor de Autor! ©2015. Informațiile nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al oricărei alte forme de intervenție medicală profesională.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.