Fenicul seminte bio 40 gr Mărește

Fenicul seminte bio 40 gr

PRN10355 MGI

Nou

5,68 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Plante de fenicul selecționate, bio, prelucrate termic prin procedee atent controlate. Poate fi folosit pentru mancare precum condiment dar si pentru a pregati ceaiuri cu virturi curative, ca tratament naturist pentru diverse afectiuni. Feniculul are proprietati antiseptice naturale si capacitatea de a absorbi gazele intestinale. Feniculul este antiinflamator, analgezic, antispasmic dar si expectorant. Ceaiul de fenicul elimina toxinele, este diuretic, calmeaza tusea si este ideal in dieta diabeticilor. Are actiune antifungica, iar frunzele, bogate in fier, calciu si vitamine, scad tensiunea.
Feniculul este recomandat si in curele de slabire pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din corp si la prevenirea retentiei de apa in organism (datorita efectului sau diuretic). In plus, ceaiul de fenicul intensifica procesele metabolice reducand mult din pofta de mancare prea mare.
 
Valori nutriționale medii per 100 g:
Proteine:                     14,7 g
Grăsimi, din care:       14,9 g
  acizi grași saturați:    0,4 g
Carbohidrați:               36,5 g
    din care zaharuri:    36,1 g
Fibre:                          15,6 g
Sare:                           0,22g
Valoare energetică:    338 Kcal/ 1416 KJ
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
 
A se păstra la rece (<18°C) loc uscat (umiditate relativă 60%), bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură. Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare. Origine NON EU (Maroc).
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.