REDUS! Ulei cu extract de GALBENELE BIO Calendula Officinalis 100 ml Mărește

Ulei cu extract de GALBENELE BIO Calendula Officinalis 100 ml

PRN3165 ON BB

Nou

22,99 lei

34,49 lei

-11,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ulei cu extract de GALBENELE BIO Calendula Officinalis 100 ml este recomandat pentru întreținerea sănătății ochilor. Macerat de galbenele (Calendula Officinalis) in ulei de floarea soarelui. Metoda de obţinere: macerarea florilor de galbenele in ulei de floarea soarelui.

Conține: ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus) BIO, extract din flori de gălbenele (Calendula Officinalis) BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.

Ce este macerarea?

Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.

Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării. 

Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.

Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: Germania.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.