Ghee unt pur clarificat BIO 300 gr Mărește

Ghee unt pur clarificat BIO 300 gr

BG244163

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

56,84 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ghee unt pur clarificat util pentru gătit, prăjit, copt și multe alte întrebuințări. Produs de Cosmoveda Adalbertstr. 5-8 Berlin/Germania. Vacile bavareze de la care provine untul ghee pur fac parte din rase cu randament mai mic de lapte dar cu o calitate a grasimii acestuia net superioara altor rase. Se obține astfel unt ghee de foarte înaltă calitate cu gust delicios și ușor de utilizat în orice bucătărie.

Ghea pură poate fi păstrată în stare proaspătă timp de câteva luni după deschidere. Protejați-o de lumină și căldură. Ingrediente: grăsimi butirice BIO. Din culturi certificate ecologic. Poate conține urme de lactoză și proteine din lapte.

Untul ghee este bogat în vitaminele A si E. De ce este utilizat de secole untul ghee în alimentația zilnică? Pentru că este mai ușor de digerat în comparație cu orice alte grăsimi. În plus, acesta mai contine si K2 si CLA (Acid Linoleic Conjugat), un antioxidant cu proprietăți antivirale. Beneficiile pentru sănătate aduse de untul ghee implică inclusiv sistemul imunitar. Studiile arată că un consum adecvat de unt ghee susține un sistem imunitar puternic, iar acest lucru se datorează concentrației de acid butiric care susține producerea de celule T killer în intestine.

Untul ghee ne ajută să avem un sistem cardio-vascular sănătos. Conform studiilor de specialitate, populația indiană care consumă mai mult unt ghee a prezentat mai puține cazuri de boli de inimă decât cei care nu au acest aliment în dietă. Acest tip de unt reduce colesterolul rău de pe artere și de aceea este util în prevenirea bolilor de inimă.

 Ingrediente: grăsimi butirice BIO. BIO= ORGANIC = ECO = din culturi certificate ecologic.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.