Ulei de cocos BIO extravirgin presat la rece, cu gust si miros specific 1L Mărește

Ulei de cocos BIO extravirgin presat la rece, cu gust si miros specific 1L

PRN1000BIOVIR BT

Nou

57,70 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ulei de cocos BIO extravirgin presat la rece, cu gust si miros specific, pret 1L. Ulei de cocos bio de calitate premium. Este un ulei din nucă de cocos obținut prin simpla presare la rece (extravirgin). Ulei de cocos cu gust și miros specific. Produsul provine din culturi certificate ecologic. Origine: Sri Lanka. Se poate folosi atât pentru uz intern (gătit, etc.) cât și pentru uz extern.
 
Uleiul de cocos este obținut din pulpa fructului exotic nucă de cocos. Deși are grăsimi saturate, este bine să știm că nu toate grasimile saturate sunt la fel. Acestea diferă în funcție de numărul de atomi de carbon prezenți. Tocmai această diferență structurală afectează impactul grăsimii asupra nivelurilor de colesterol și asupra sănătății noastre. Uleiul de nucă de cocos conține grăsimi saturate benefice sănătății și fără colesterol. Acdul lauric din uleiul de cocos se descompune în ficat în mai multe tipuri de grăsimi sănătoase, ceea ce duce la arderea eficientă a energiei. În America și în Europa Occidentală este în vogă uleiul de cocos combinat cu lichid călduț (ceai, apă, cafea) pentru a tăia pofta de mâncare. Un studiu din 2009 a constatat că femeile care au consumat zilnic, timp de 12 săptămâni, 30 ml de ulei de nucă de cocos (aproximativ 2 linguri) de ulei de nucă de cocos, nu numai că nu s-au mai îngrășat deloc, ba chiar au constatat reducerea grăsimii abdominale, un tip de grăsime greu de pierdut de altfel.
Uleiul de nucă de cocos are minerale foarte bune și grăsimi nesaturate, care sunt antiinflamatoare. 
 
Valori nutritionale medii per 100ml
Valoare energetica 3700 kJ / 900 kcal
Proteine 0 g
Grasimi din care <99,0 g
Saturate 91,0 g
Mononesaturate 7,0 g
Polinesaturate 2,0 g
Carbohidrati 0 g
Umiditate <0,1 g
 
Uleiul din nucă de cocos are proprietăţi:
 
- anti-inflamatoare
- anti-microbiene
- anti-fungice
- anti-virale
- îmbunătăţeşte procesul de absorbţie a substanţelor nutritive
Cantitatea zilnică recomandată:
În tabelul de mai jos este prezentată cantitatea zilnică recomandată de ulei extra-virgin din nucă de cocos, pentru persoane cu vârste de peste 12 ani. Uleiul din nucă de cocos poate fi consumat şi de copiii sub 12 ani, dar vă recomandăm să consultaţi un medic cu privire la cantitatea care poate fi administrată. Un medic naturopat bun vă va putea oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie.
 
Greutatea în kilograme Numărul de linguri de ulei de cocos/zi
79+ 4
68+ 3 1/2
57+ 3
45+ 2 1/2
34+ 2
23+ 1 1/2
11+ 1
Utilizare:
Uleiul extra-virgin din nucă de cocos are un gust specific şi poate fi utilizat în orice mod alimentar sau cosmetic, fiind extrem de nutritiv.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.