Ulei de PALMIER Bio 500 ml Mărește

Ulei de PALMIER Bio 500 ml

PMOL06C feed

Nou

14,80 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ulei de PALMIER Bio pret 500 ml. Uleiul de palmier este un produs natural bio rezultat prin presarea, la rece sau la cald, urmată sau nu de rafinare, a pulpei fructelor palmierului. Rezistă foarte bine la prăjire, mai bine decât oricare alt ulei. Nu împrumută gustul alimentului prăjit în el, putând fi folosit pentru a prăji mai multe tipuri de alimente. Cartofii, spre exemplu, nu vor avea gust de pește. Nu are gust și nici miros, si de aceea mâncărurile nu-și schimbă gustul la prăjire sau alte forme de gătire. Datorită temperaturii relativ mari de fumegare (230-240 grade Celsius), nu face fum la prăjire. Mai mult, uleiul de palmier nu stropește și nu face spumă, nu se înegrește.
 

Logo BIO EU

Este lipsit de acizi grași trans. Nu conține colesterol. Conține cea mai mare cantitate de vitamina E (tocoferol) dintre toate uleiurile. Are în compoziție și acizi grași omega-3 si omega-6, într-un raport echilibrat.
La temperaturi de sub 18-19 grade celsius se solidifică, dar este un fenomen natural, care nu deteriorează în nici un fel calitățile uleiului. La o încălzire ușoară va reveni în forma lichidă.
 
Un studiu științific derulat de o universitate din Spania, arată că acroleina, se produce într-o cantitate cu mult mai mică decât în uleiul de floarea soarelui sau cel de măsline. Acroleina este o substanţă toxică insidioasă, care în timp poate face adevărate ravagii în organismul uman. Chiar și după mai multe utilizări la prăjit, nu este nevoie să fie aruncat, ci se poate trece printr-o sita uzuala și folosi în continuare. Uleiul de palmier rezistă mai bine în timp și râncezește mai greu, datorită conținutului mare de compuși antioxidanți, în special betacaroten. 
Se oxidează greu în aer liber și nu conține acizi grași trans. Are proprietăți bune de conservare, asigurând termene lungi de valabilitate pentru alimentele cu care a fost folosit.
 
Compoziția, maleabilitatea și durata de conservare ridicată fac din uleiul de palmier un ingredient ușor de integrat în diverse preparate. Obținut din ulei brut de palmier provenit din culturi certificate ecologic, decolorat, filtrat și rafinat. Origine NON EU. 
 
Este nehidrogenat! Are un nivel natural de saturare moderat și nu necesită operațiunea de hidrogenare pentru a fi folosit în industria alimentară. Hidrogenarea este procesul prin care se adaugă hidrogen la acizii nesaturați pentru a-i face mai stabili. Din păcate, în urma hidrogenării rezultă și trans acizii grași, considerați a avea efecte negative asupra sănătății.
 
Spre deosebire de alte grăsimi, uleiul de palmier are un conținut bogat în acizi grași saturați și mono-saturați, precum acidul palmitic, oleic, stearic și miristic. Mai conține și alfa și beta caroten, care sunt forme ale vitaminei A, în cantități de 4-5 ori mai mari decât în morcovi. 
 
Valori nutriționale medii per 100 g (%):
Proteine:                    0 %
Carbohidrați:              0 %
    din care zahăr:       0%
Grăsimi, din care:      100 %
  acizi grași saturați:   49 %
Fibre:                          0 %
Sare:                           0%
Valoare energetică:    900 Kcal/ 3700 KJ
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. Loc uscat si racoros. Produsul nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare. 500ml
 
_________________________________
 
În cafea se adaugă zahăr, lapte sau frişcă. Asta dacă eşti în anul 2013! scrie Huffigton Post. Aici regasim un articol despre o nouă tendinţă în ceea ce priveşte servirea unei ceşti de cafea.
O combinaţie care s-a bucurat de mare succes în SUA este cafeaua cu unt şi ulei de palmier sau de cocos.
Dave Asprey, inventatorul acestei reţete a numit-o „bulletproof coffee" (cafeaua antiglonț). Cafeaua combinată cu unt / ulei de palmier sau de cocos promite să îţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. În plus, aceasta pare să ajute foarte mult în curele de slăbit, deoarece mentine senzaţia de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.
Untul, ulei de cocos şi de palmier neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrimentele necesare pentru a funcţiona la capacitate maximă.
Dave Asprey spune că ideal este să folosesti cafea bio, proaspăt macinată. Acesta menţionează că această conbinaţie de ingredinete va oferi un gust mult mai bun decât orice caffe-latte pe care l-aţi băut vreodată.
Mai jos puteţi citi reţeta pentru a vă prepara chiar la voi acasă o cafea cu unt.
Ingrediente:
● 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier;
● 500 de mililitri de cafea deja preparata;
●sirop de agave sau artar. Noi va propunem si stevia
Modul de preparare:
Într-un blender se adaugă untul de cocos/palmier şi cafeaua deja preparată. Acestea se mixează până când deasupra se formează un strat de spumă, ca în cazul unui caffe-latte. Apoi, se toarnă băutura în cană şi se îndulceşte după gust.

Untul de cocos, de palmier, stevia, siropul de agave, de artar sau miere, cafea bio de cea mai buna calitate - toate pot fi gasite in site-ul nostru!

________________________________

Va recomandam si reteta de CIOCOLATA FARA LACTATE DAR SI FARA FOC a celebrei Ligia Pop https://ligiapop.com/2010/05/23/ciocolata-delicioasa/ Toate ingredientele pot fi gasite pe site-ul nostru!

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.