Ulei de Rapita Crudolio Italia Canola Oil 1L Mărește

Ulei de Rapita Crudolio Italia Canola Oil 1L

JCCC1000 feed

Nou

33,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Uleiul de rapita numit si Canola Oil are proprietati nutritive mult superioare uleiului de porumb sau de floarea soarelui. Uleiul de rapita este bogat in grasimi nesaturate, care ajuta la reducerea nivelului de colesterol. Uleiul de rapita conţine si acid alpha-linoleic, un precursor al Omega 3, care poate ajuta la reducerea hipertensiunii si la scăderea nivelului de colesterol. 

Va recomandam Canola Oil pentru prevenirea formarii cheagurilor de sange pe artere si pentru a diminua riscul aparitiei unor boli cardio-vasculare. Ulei de rapita sau Canola Oil este acelasi ulei.

Uleiul din seminţe de rapiţă Crudolio 1000 ml  este un produs 100% natural, din culturi certificate biologic. Ulei obţinut exclusiv prin presare mecanică, fără adaos de solvenţi, urmată de filtrare.

Uleiul Canola are aroma si textura usoara. Uleiul de rapita este unul dintre cele mai versatile uleiuri de gatit. Puteti folosi canola oil in foarte multe feluri de mancare si metode de a gati, pentru sote-uri sau prajit; pentru mancarea la cuptor sau marinata pentru carne la gratar. Adaugati canola oil la dressing-uri pentru salate, sosuri si marinate.

De unde provine uleiul? 

Crudolio este un brand Joe&Co ce reprezintă continuarea naturală a activităţii de la agricultură la prelucrare şi comercializare. Introducerea gamei de ulei vegetal de floarea soarelui, seminţe de in, susan, ulei de rapita canola, oţet balsamic, oţet de vin şi sosuri de soia Shoyu şi Tamari, completează gama de produse. Fabrica din San Demetrio Corone se întinde pe o suprafaţă de peste 1.200 de metri pătraţi, din care 1.500 reprezintă acoperişurile externe. Există două linii de ambalare, una dedicată sticlelor şi cealaltă conservelor. Compania implementează un sistem de gestionare a securităţii produselor alimentare HACCP, standardul ISO 9000 şi certificarea IFS.

Producător: JOE&CO. S.R.L.
Contrada San Antonio, 2 - 87069 San Demetrio Corone (CS) 
Tel. +39 0983 854323 - Fax +39 0983 854323 
info@joeandco.it - www.joeandco.it
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.