Ulei de SALVIE BIO macerată la rece în ulei de rapiță 100 ml Mărește

Ulei de SALVIE BIO macerată la rece în ulei de rapiță 100 ml

PRN3136 BB

Nou

34,49 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ulei BIO de salvie macerat la rece în ulei de rapiță, 100 ml. Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru.

Conține: ulei din semințe de rapiță (Brassica Napus) BIO, extract din fruzne de salvie (Salvia Officinalis) BIO, limonene BIO. Din culturi certificate ecologic.

Frunzele de salvie conțin un ulei volatil cu o compozitie complexă (tuiona), tanin, un principiu amar(picrosalvina), substanțe estrogene, acid nicotinic, acid ursolic, vitamina B1 si vitamina C.

Nativă din Europa, planta de salvie crește până la o înălțime de 3 metri, cu flori roz, albe sau albastre, de o frumusețe aparte.

Ce este macerarea?

Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.  Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării. Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Depozitare: loc ferit de lumină, uscat, la temperaturi mai mici de 25 de grade C. Origine: Germania.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.