Unt ghee BIO 480 gr Mărește

Unt ghee BIO 480 gr

FG0107

Nou

Unt ghee original preț 480 gr, produs ayurvedic, obținut 100% din unt bio. Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit, copt, călit sau asezonat și aduce beneficii pentru sănătate.

Mai multe detalii

88,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Bucătăria tradițională ayurvedică preferă untul ghee în locul untului obișnuit sau a altor forme de uleiuri sau grăsimi. 
Pentru un plus de savoare a alimentelor gătite. De întins ca atare pe pâinea prăjită, cu puțină sare.
De asemenea pentru întrebuințare cosmetică sau pentru îngrijirea pielii.
Acesta este un produs ayurvedic pur, fără conservanți
- pionier ghee, din 1992
- specializat în producția untului ghee
- din producție proprie
- metodă lentă de preparare
- rețetă tradițională
- fără organisme modificate genetic
- se poate păstra la temperatură ambientală
- adecvat pentru prăjit
-cel mai înalt grad de puritate
Untul GHEE se obține din untul clasic, din care este separată apa și proteinele (implicit și lactoza), rămânând numai grăsimea ca atare.

UNT GHEE BIO, 480G FINCK NATURKOST
Untul Ghee pur este untul clarificat, o parte importantă a bucătăriei Ayurveda și este folosită pentru gătit, prăjit, copt și multe alte întrebuițări.

INGREDIENTE: grăsime butirică* 99,9%
*= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Poate conține urme de proteine din lapte și lactoză.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 3763kJ / 899 kcal
Grăsimi, din care: 99,9 g
- acizi grași saturați 65,8 g
Carbohidrați, din care: 0 g
- zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g

CONȚINUT: 480 g.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Finck Ghee GmbH. Germania

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.