Stevia indulcitor 100% Natural: 300 minicapsule Mărește

Stevia indulcitor 100% Natural: 300 minicapsule

ST06

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

23,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

(Stoc epuizat temporar) Stevia, indulcitorul natural din planta cu acelasi nume, intr-o forma atat de practica si anume 300 de minicapsule usor de dozat in cafea, ceai, smoothie de slabit sau orice alta bautura.

Tot mai mulți dintre cei care vor să slăbească, dar și pasionații de viață sănătoasă aleg extractul 100% natural din Stevia Rebaudiana. Stevia este o planta dulce, mult mai dulce decat zaharul. Stratul de frișcă de pe suprafața cafelei rămâne intact! Stevia îndulcitor pastile se bazează pe îndulcitorul vegetal natural din ștevie.  Spre deosebire de îndulcitorii chimici precum aspartamul, îndulcitorul SteviJa este 100% natural. SteviJa - îndulcitor pastile 300 buc. 

Stevia are capacitatea de a regla nivelul zaharului in sange (glicemia), de a infrana pofta de dulciuri si a tempera senzatia acuta de foame. Stevia este eficienta pentru cei care sufera de diabet sau hipoglicemie.

Utilizare: SteviJa îndulcitor pastile se poate dizolva atât în băuturi calde cât și în băuturi reci. În urma intenselor activități de cercetare-dezvoltare am obținut o dizolvare rapidă și aceeași capacitate de îndulcire a cafelei sau ceaiului.
Produsul este disponibil în cutie cu distribuitor (300 pastile) sau ca rezervă (500 pastile).
 
Valori nutriționale: Valoare energetică: 0,00055 kJ/ 0,00013 kcal / pastilă; Valoare energetică: 0,8 kJ/ 0,18 kcal/ 100 g; Proteine: <0,05 g;   Grăsimi: 0,03 g
 
Ingrediente: Eritritol; Glicozide derivate din Steviol; Bicarbonat de sodiu; Acid tartric; Stearat de magneziu. 
Descrierea ingredientelor:
Eritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate. După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.
Glicozide derivate din steviol. Stevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, stevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.
Bicarbonat de sodiu. Cunoscut și sub numele de praf de copt, este o sare acidă naturală.
Acidul tartric este un ingredient natural adăugat în procesul de producție pentru a face dizolvarea mai rapidă și pentru prelungirea termenului de valabilitate al produsului.
Stearatul de magneziu este un aditiv natural care ajută la compactarea ingredientelor în procesul de fabricație. 20 gr.
Producator: STEVIJA NATUURLIJK, Friesland, Olanda
 

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.