Zahar bio din curmale, 150 g Mărește

Zahar bio din curmale, 150 g

Pronat România Pronat România

PRN5501

Nou

Zahărul din curmale este un produs autentic, nerafinat. Zahărul are gustul ușor de curmale și o notă plăcută de caramel. Sunt curmale coapte, care dupa deshidratare se macină sub formă de pulbere.

Mai multe detalii

16,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Acesta nu este un produs rafinat! Este o alternativa mult mai sănătoasă pentru îndulcirea prăjiturilor, etc, mai ales când vine vorba de produse consumate de copii și persoane cu glicemia ridicată.

Soiul de curmale Deglet Noor este folosit la producerea zahărului de curmale. Pulpa complet uscată a fructelor este măcinată în pulbere fină de curmale. Zahărul de curmale are aproximativ aceeași putere de îndulcire ca și zahărul rafinat și poate fi folosit practic ca zahărul normal. Doar pentru băuturi este mai puțin potrivit zahărul de curmale, deoarece se dizolvă foarte lent și nu complet. Pe lângă o dulceață intensă, zahărul are gustul ușor de curmale și o notă plăcută de caramel. Spre deosebire de zahărul clasic de uz casnic, zahărul de curmale conține, de asemenea, o proporție mare de minerale și vitamine, precum și fibre. Zahărul de curmale este potrivit pentru gătit și copt.

INGREDIENTE: zahăr de curmale*.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 383 Kcal/ 1602 KJ
Grăsimi, din care: 0,5 g
- acizi grași saturați 0,05 g
Carbohidrați, din care: 92 g
- zaharuri 68 g
Fibre 3 g
Proteine 7 g
Sare 0,06 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Origine: Emiratele Arabe Unite

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.