Vegan

Sunt 267 produse.

Vegan și veganism reprezintă o dietă sănătoasă, un stil de viață benefic. Dieta vegană este ușor de urmat cu alimentele gata preparate de la companiile BioVegan. Produsele vegane sunt benefice pentru sănătate. În magazinul Pro Dieta Naturala regasim alimente bio vegane special concepute pentru o viață sănătoasă. În ultimele decenii s-au realizat...

Vegan și veganism reprezintă o dietă sănătoasă, un stil de viață benefic. Dieta vegană este ușor de urmat cu alimentele gata preparate de la companiile BioVegan. Produsele vegane sunt benefice pentru sănătate. În magazinul Pro Dieta Naturala regasim alimente bio vegane special concepute pentru o viață sănătoasă. În ultimele decenii s-au realizat multe studii despre alimentația vegană, iar la nivel internațional s-a ajuns la un consens privind beneficiile aduse de dieta vegană. Poziția oficială a Asociației Americane de Nutriție și Dietetică, Asociația Dieteticienilor din Canada, Asociația Dieteticienilor din Australia și Asociația Dieteticienilor din Marea Britanie e că o alimentație bazată pe plante, bine planificată, ne poate furniza toți nutrienții necesari și ne poate proteja de anumite boli.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 28 din 267 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.