Drojdie de bere Bio lichidă bogată în vitaminele B în mod natural Mărește

Drojdie de bere Bio lichidă bogată în vitaminele B în mod natural

livQ AG livQ AG

LQ10243

Nou

73,80 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Drojdie de bere ecologică lichidă bogată în vitaminele B în mod natural. Vitalitate. Sistemul nervos. Sistemul imunitar. Cu puterea energizantă a rădăcinii de maca, super-alimentul peruvian. Doar cea mai bună drojdie de bere ecologică este utilizată pentru drojdia primară ecologică livQ, care este recoltată din bere imediat după primul proces de fermentare. Iată cel mai bun argument pentru a folosi produsele LivQ: deoarece bacteriile cu acid lactic sunt benefice pentru sănătate și pentru sistemul imunitar. 

Această drojdie primară este bogată în mod natural în vitaminele B și minerale. Riboflavina, Niacina, Acidul Pantotenic, Vitamina B6 și Acidul folic ajută la reducerea oboselii. Tiamina, Riboflavina, Niacina, Vitamina B6 și Biotina contribuie la funcția mentală normală. Acidul folic, Vitamina B6 și Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Preparat ecologic din drojdie de bere. Ingrediente: drojdie de bere ecologică lichidă provenită din fermentație primară 70%, suc de mere concentrat, pulbere de maca 6%, făină de orez. Toate ingredientele provin din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

LivQ Bio-Primärhefe este drojdia de bere organică în forma lichidă inițială. Este un produs bogat în mod natural în vitamine din complexul  B.

Vitaminele din complexul B conținute în acest produs cu multiple valențe contribuie la starea de bine a organismului astfel:

Reducerea stării de oboseală, conferă un plus de vitalitate;

Un metabolism energetic mult mai funcțional.

Susține funcționarea normală a sistemului nervos, o stare psihologică normală și o eficientizare a sistemului imunitar.

Fermentarea este una dintre tendințele alimentare de top, fiind totodată naturală și eficientă. Microorganismele, cum ar fi bacteriile cu acid lactic, transformă alimentele astfel încât să se creeze noi nutrienți și să poată fi procesate mai bine cele existente. Bio-Essenzen de la livQ sunt o ”centrală electrică” ce furnizează energie pentru organism.

Dacă vă place să consumați smoothie-uri sau shake-uri proteice, aveți în vedere și adaosul de livQ. Astfel, produsul dvs va fi mult îmbunătățit nutritiv și probiotic și, astfel, susțineți sistemul imunitar și întreaga sănătate.

Informații nutriționale medii

per 100 ml

per 15 ml

Valoare energetică

588 kJ / 140 kcal

88 kJ / 21 kcal

Grăsimi, din care

1,2 g

0,2 g

acizi grași saturați

0,3 g

0,04 g

Carbohidrați, din care

23,7 g

3,6 g

zaharuri¹

12,6 g

1,9 g

Proteine

8,1 g

1,2 g

Sare

<0,01 g

<0,01 g

 

Vitamina C

15,6 mg

19%*

3%*

Vitamina B1 Tianina

2,18 mg

198%*

30%*

Vitamina B2 Riboflavina

0,64 mg

46%*

7%*

Vitamina B3 Niacina

7,48 mg

47%*

7%*

Vitamina B6 Pyrodixina

0,79 mg

56%*

8%*

Vitamina B9 Acid folic

399 ug

200%*

30%*

Vitamina B7 Biotina

9,06 ug

18%*

3%*

Vitamina B5 Acid Phantotenic

1,1 mg

18%*

3%*

Potasiu

399 mg

20%*

3%*

Calciu

231 mg

29%*

4%*

Magneziu

127 mg

34%*

5%*

Fier

3,7 mg

26%*

4%*

Zinc

2,1 mg

21%*

3%*

¹=conține zaharuri din fructe în mod natural
*= aportul zilnic recomandat pentru adulți (NRV) conform LMIV

Mod de utilizare: Consumați zilnic 1 porție (15 ml) direct din pliculeț sau adăugați în iaurt, musli sau smoothie-uri proaspăt preparate.

Fără lactoză, fără gluten și vegan. Fără conservanți și arome artificiale. Datorită utilizării ingredientelor proaspete, pot exista unele variații de gust și culoare. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru o viață sănătoasă. A se păstra la loc răcoros (<20⁰ C), ferit de razele directe ale soarelui.

LivQ Bio-Primärhefe, drojdia de bere lichidă, este foarte cremoasă, are un gust ușor picant și delicios.

Ambalăm drojdia de bere lichidă în ambalaje practice, astfel încât să fie bine protejată. În aceste porții unice la îndemână, puteți obține doza zilnică de energie în orice moment! Puteți alege dintre sortimentele cu maca, cu guarana și cacao, cu aronia sau pur.

Conținut: 210ml (14 plicuri a 15 ml fiecare). Producător: livQ AG. Germania.

Produsele livQ AG sunt fermentate, bogate în enzime și cu mare putere probiotică pentru sănătatea tractului intestinal și a bacteriilor benefice. Produse care oferă pur și simplu mai multă bunăstare. Produse pure, naturale, fermentate, eficiente și bine tolerate. Practic de utilizat - perfect pentru viața de zi cu zi și pentru sănătate.


Pentru vegani, vegetarieni. Vitamina C și vitamina B12 contribuie la întărirea sistemului imunitar.La comania livQ suntem pasionați de potențialul fermentației. Acesta este motivul pentru care suntem dedicați rafinării materiilor prime organice valoroase prin acest proces enzimatic. Procedând astfel, folosim capabilitățile versatile ale culturilor selectate. Produsele noastre sunt disponibile în magazine organice, farmacii și diverși furnizori online, inclusiv ProDieta.


Rafinarea resurselor naturale valoroase prin tehnici speciale de fermentare cu culturi alese în mod specific este scopul companiei inovatoare livQ.


Culturile de acid lactic cu mai multe variante și proprietățile acestora prezintă un interes special pentru spiritul de cercetare. Tehnica special dezvoltată Propaferm® definește diferiții parametri ai fermentației naturale și este utilizată pentru fabricarea livQ Bio-Essenz.


Pe baza acestei tehnici, sunt dezvoltate alte produse orientate spre viitor.
„Lasă mâncarea să fie medicamentul tău și medicamentul să fie mâncarea ta!” - Hipocrate
Ce înseamnă tehnica Proferm?
Tehnica livQ Propaferm® este definită prin parametri de fermentare controlată într-un sistem închis. Resursele naturale pot fi modificate. Tehnica Propaferm® este adaptată la aceste variații și protejează calitatea înaltă a produsului. Mai mult, tehnica asigură descompunerea completă și condiționarea enzimatică a întregului material datorită culturii livQ.


Cultura livQ se dezvoltă din culturi unice de acid lactic care supraviețuiesc și se propagă prin cultivarea pe bază de plante. Fiecare nou proces de fermentare pentru livQ-Essenz începe cu această cultură livQ specială, vie.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.