Concentrat enzimatic vegan cu B12 250ML LIVQ Mărește

Concentrat enzimatic vegan cu B12 250ML LIVQ

livQ AG livQ AG

LQ10303

Nou

Concentrat enzimatic vegan cu vitamina B12 250ML LIVQ. Conține Vitamina B12 naturală 3,70ug / 100ml. Fără lactoză, fără gluten și vegan. Fără conservanți și arome artificiale.

Mai multe detalii

in stoc

135,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

CONCENTRAT ENZIMATIC BIO, 250ML LIVQ

  • Fără aditivi
  • Pur și intensiv
  • Fermetare controlată
  • Vegan
  • Conține micronutrienți biodisponibili, aminoacizi care formează enzime și acid lactic L (+).
  • Vitamina B12 naturală 3,70ug / 100ml

Ingrediente valoroase prelucrate enzimatic natural.
Pentru ”LivQ Esență Ecologică” se folosesc numai ingrediente valoroase din punct de vedere nutrițional, cu un conținut ridicat de substanțe vitale. Bacteriile cu acid lactic activ din cultura LivQ transformă carbohidrații, proteinele, grăsimile și, în special, substanțele secundare importante și enzimatice ale plantelor, în componente active, care pot fi utilizate imediat.
Biodisponibil - gama largă de substanțe active din bogatele materii prime ecologice este disponibilă organismului prin această fermentare optimă.

Beneficii pentru sănătate și proprietăți nutritive

Aliment lichid obținut prin fermentarea ingredientelor din plante ecologice.
• 31 ingrediente cu mare valoare nutritivă.
• Potențat prin procesul enzimatic de fermentare Propaferm®.
• Vitamina B12 naturală prin bacteriile selectate din acid lactic, proprii produsului livQ.
• Produs preparat cu acid lactic pur, fără aditivi, din calitatea alimentelor crude, niciodată încălzite.

Ingrediente: apă, mere*, grapefruit*, lămâie*, caise*, smochine*, nuci*, fasole verde*, fasole mung*, măceșe*, ceapă*, germeni (mazăre*, linte*), brocoli*, nap*, varză roșie*, nucă de cocos*, linte*, fenicul*, ovăz*, semințe de in*, paprika*, semințe de floarea soarelui*, anghinare*, mazăre*, mei*, țelină*, ghimbir*, mac*, pătrunjel*, amarant*, curcuma*.
*=din culturi certificate ecologic – fermentate prin Propaferm®. Agricultură UE / non-UE.

Mod de utilizare:
Zilnic o porție (10 ml) de LivQ Esență Ecologică înainte de masă sau înainte de culcare. Consumați pur, ca atare, iar dacă gustul vi se pare prea intens, amestecați cu apă sau suc de fructe.


Informații nutriționale medii per 100 ml

Valoare energetică 41 kJ / 10 kcal

Grăsimi 0,1 g

- din care acizi grași saturați 0,1 g

Carbohidrați 1,1 g

- din care zaharuri 0,5 g

Proteine 0,0 g

Sare 0,07 g

Vitamina B12¹ 3,7 ug (148%*)

¹=vitamina B12 naturală
*= aportul zilnic recomandat pentru adulți (NRV) conform LMIV.

Fluctuațiile gustului și gradul de tulbureală sunt cauzate de materiile prime naturale. Agitați bine înainte de utilizare.
O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru o viață sănătoasă.
Folosiți în termen de 4 săptămâni de la deschidere.
Odată deschisă, păstrați sticla la rece (<20⁰ C) și bine închisă.

Conținut: 250 ml. Producător: livQ AG. Germania

Produsele livQ AG sunt fermentate, bogate în enzime și cu mare putere probiotică pentru sănătatea tractului intestinal și a bacteriilor benefice. Produse care oferă pur și simplu mai multă bunăstare. Produse pure, naturale, fermentate, eficiente și bine tolerate. Practic de utilizat - perfect pentru viața de zi cu zi și pentru sănătate.


Pentru vegani, vegetarieni. Vitamina C și vitamina B12 contribuie la întărirea sistemului imunitar.La comania livQ suntem pasionați de potențialul fermentației. Acesta este motivul pentru care suntem dedicați rafinării materiilor prime organice valoroase prin acest proces enzimatic. Procedând astfel, folosim capabilitățile versatile ale culturilor selectate. Produsele noastre sunt disponibile în magazine organice, farmacii și diverși furnizori online, inclusiv ProDieta.


Rafinarea resurselor naturale valoroase prin tehnici speciale de fermentare cu culturi alese în mod specific este scopul companiei inovatoare livQ.


Culturile de acid lactic cu mai multe variante și proprietățile acestora prezintă un interes special pentru spiritul de cercetare. Tehnica special dezvoltată Propaferm® definește diferiții parametri ai fermentației naturale și este utilizată pentru fabricarea livQ Bio-Essenz.


Pe baza acestei tehnici, sunt dezvoltate alte produse orientate spre viitor.
„Lasă mâncarea să fie medicamentul tău și medicamentul să fie mâncarea ta!” - Hipocrate
Ce înseamnă tehnica Proferm?
Tehnica livQ Propaferm® este definită prin parametri de fermentare controlată într-un sistem închis. Resursele naturale pot fi modificate. Tehnica Propaferm® este adaptată la aceste variații și protejează calitatea înaltă a produsului. Mai mult, tehnica asigură descompunerea completă și condiționarea enzimatică a întregului material datorită culturii livQ.


Cultura livQ se dezvoltă din culturi unice de acid lactic care supraviețuiesc și se propagă prin cultivarea pe bază de plante. Fiecare nou proces de fermentare pentru livQ-Essenz începe cu această cultură livQ specială, vie.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.