Vegan ciocolata bio organică cu 72% cacao neprăjită raw OMBAR Mărește

Vegan ciocolata bio organică cu 72% cacao neprăjită raw OMBAR

OMBAR OMBAR

OMBPD35

Nou

Ciocolata raw vegan OMBAR conține probiotice, bacterii benefice vii Lactobacillus Acidophilus care susțin sănătatea tractului intestinal. Este știut faptul că peste 70% din imunitatea noastră se datorează bacteriilor benefice din intestine. CIOCOLATA BIO VEGAN 72% CACAO NEPRAJITA RAW 35G OMBAR.

Mai multe detalii

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

10,71 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, continute de ciocolata OMBAR ajuta sistemul imunitar in realizarea protectiei impotriva agentilor patogeni. Probioticele sunt continute de ciocolata pentru ca are cacao crudă și au multe beneficii, inclusiv faptul ca pot scurta durata infectiilor si a simptomelor neplacute ce le insotesc, pot reduce riscul de aparitie a unor afectiuni alergice. În plus, probioticele din ciocolată pot fi foarte eficiente in tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

Importanta rolului pe care intestinele il joaca in mentinerea sanatatii organismului este sustinuta in mod constant de noi si noi studii.

Datorita alimentelor pe care le ingeram, intestinele sunt aproape in contact direct cu lumea exterioara si de aceea necesita o protectie speciala. Daca tesuturile sunt sanatoase, acestea absorb vitamine, apa si nutrienti si nu permit substantelor nocive sa patrunda in fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior si poate fi perturbat foarte usor de influente negative, precum administrarea de medicamente, fumat, consum de alcool, stres, aditivi etc.

Importanța bacteriei L. Acidophilus din ciocolata raw pentru sănătatea noastră

L. Acidophilus reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile, daca nu li se asigura in mod continuu acid lactic sau galactoza.

Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care prelntampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea aminoacizilor. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism. Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, pentru acnee si unele boli dermatologice (previne eczemele si psoriazisul), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare. gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B întâlnită în special la vegani.

CIOCOLATA BIO, 72% CACAO NEPRAJITA (RAW), 35G OMBAR

  • Ecologic
  • Vegan
  • Fair trade
  • Fără lactoză
  • Fără gluten
  • Fără zahăr rafinat

Ingrediente: cacao neprăjită*°, zahăr de cocos*°, unt de cacao*, extract de vanilie*, culturi vii: Lactobacillus Acidophilus.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
°=ingrediente certificate Fair trade în conformitate cu standardele Fair trade (91%).
Conținut de cacao: minim 72%
Informații despre alergeni: poate conține urme de nuci.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 2420 kJ / 583 kcal
Grăsimi, din care: 44 g
- acizi grași saturați 27 g
Carbohidrați, din care: 43 g
- zaharuri 25 g
Proteine 9,3 g
Sare 0,1 g
Conținut: 35g
Producător: Mood Food Ltd. UK

Ombar este un brand de ciocolată raw crudă, organică, vegan, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr rafinat, bogată în cacao autentică.


Schimbați modul în care vă gândiți la ciocolată! Alegeți produse autentice, valoroase nutritiv!
Misiunea Ombar este de a schimba modul în care lumea vede ciocolata. De la ciocolata tip junk food ieftină, zaharată, la ciocolata super bogată în cacao și în nutrienți! Totul a început în 2007, când Richard, fondatorul Ombar, a descoperit că ingredientul original din ciocolată - smerita boabă de cacao - este o mică bijuterie a alimentației, un superaliment cu beneficii imense pentru sănătate. Consternat că ciocolata și-a pierdut sensul, Richard a promis că va susține ciocolata bună și va pune cacao la locul ei binemeritat!


Aztecii și mayașii au considerat cacao un dar sacru al zeilor. Considerat mai valoroasă decât aurul, cacao a fost consumată în timpul ritualurilor de către regi și preoți.


Când a sosit în Europa, cacao a fost considerată foarte valoroasă pentru sănătate, fiind chiar prescrisă de medici pentru o serie de afecțiuni.


Ombar ciocolata raw vegana

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.