PROPOLIS

Sunt 15 produse.

Propolisul este considerat antibioticul natural perfect! Stiati ca intrusii care patrund in stupi si sunt omorati de albine nu se degradeaza caci sunt inveliti in propolisul anti-bacterian. Propolisul are proprietati benefice pentru organismul uman, fiind anti-inflamator, anti-viral, anti-microbian si anti-fungic. In propolis regasim aminoaciz...

Propolisul este considerat antibioticul natural perfect! Stiati ca intrusii care patrund in stupi si sunt omorati de albine nu se degradeaza caci sunt inveliti in propolisul anti-bacterian. Propolisul are proprietati benefice pentru organismul uman, fiind anti-inflamator, anti-viral, anti-microbian si anti-fungic. In propolis regasim aminoacizi, antioxidanti, bioflavonoide, vitamine, minerale si enzime. De secole, propolisul este folosit pentru a imbunatati sistemul imunitar, pentru a trata diverse afectiuni ale pielii, ale gingiilor si ca un ajutor in prevenirea cancerului si pentru tratamentul infectiilor virale. 

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 15 din 15 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.