Sare Marina, Nigari, Fara Sodiu si de Himalaya. Veioze Aerosoli.

Sunt 18 produse.

Sare Marina, Nigari (clorura de magneziu), sare fara Sodiu si sare roz de Himalaya. Lampi (veioze) din sare de Himalaya pentru aerosoli. Sarea de Himalaya are un continut bogat de minerale fiind considerata un veritabil aliment minune.  Sarea din Himalaya nu este tratata industrial. Este 100% sare cristal, naturala, nerafinata, fara aditivi si...

Sare Marina, Nigari (clorura de magneziu), sare fara Sodiu si sare roz de Himalaya. Lampi (veioze) din sare de Himalaya pentru aerosoli. Sarea de Himalaya are un continut bogat de minerale fiind considerata un veritabil aliment minune.  Sarea din Himalaya nu este tratata industrial. Este 100% sare cristal, naturala, nerafinata, fara aditivi si (foarte important) fara ados de iod. Are efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere. Adaugati sare de Himalaya in mancare, in produse cosmetice scrub, in apa de baie sau in umidificator. Culoarea roz a sarii din Himalaya se datoreaza continutului de oxid de fier care aduce reale beneficii sanatatii. Cristalul cuprinde 84 de minerale, care se regasesc si in corpul uman (litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, magneziu, siliciu, fosfor, sulf, clor, calciu, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu si multe altele).

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 18 din 18 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.