Seminte BIO pt Germinare

Sunt 5 produse.

Seminte Bio pentru a obtine germeni din grau, linte,  lucernă (alfa-alfa), năut, mazăre, fasole, broccoli, varză roşie, ridichi etc.

Germenii şi lăstarii au în compoziţia lor o cantitate de cateva zeci de ori mai mare de vita­mine, enzime, minerale şi nutrienţi decât planta adulta. În timpul procesului de germinare se dezvoltă suplimentar o seri...

Seminte Bio pentru a obtine germeni din grau, linte,  lucernă (alfa-alfa), năut, mazăre, fasole, broccoli, varză roşie, ridichi etc.

Germenii şi lăstarii au în compoziţia lor o cantitate de cateva zeci de ori mai mare de vita­mine, enzime, minerale şi nutrienţi decât planta adulta. În timpul procesului de germinare se dezvoltă suplimentar o serie de vitamine, en­zime, minerale, flavo­noi­de şi uleiuri volatile, denumite generic "ele­men­te vitale", ale vietii. Cerce­tătorii au aratat că sămânţa declan­şează pro­cese extraordinare în timpul germinării, deosebit de benefice sanatatii noastre. Se­min­ţele germinate puse în caserole îşi continuă dez­voltarea, deci sunt hrană vie, cu un conţinut mare de antioxidanţi extraordinar de de importanţi pentru buna funcţionare a sistemului imuni­tar. Germenii sunt asadar super alimente fără prea multe calorii, dar cu multe fibre care ajută digestia.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 5 din 5 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.