Sucuri BIO pentru Diversificare, Gradinita & Scoala

Sunt 14 produse.

Produsele Hollinger Austria https://www.hoellinger-juice.at au ingrediente 100% Naturale. Bauturile racoritoare Hollinger Austria certificate bio nu contin arome adaugate, conservanti si coloranti. Multe ore de soare, noptile reci, aerul de la inaltime si umiditatea solului creaza merelor austriece un gust dulce, aciditate echilibrata. In clim...

Produsele Hollinger Austria https://www.hoellinger-juice.at au ingrediente 100% Naturale. Bauturile racoritoare Hollinger Austria certificate bio nu contin arome adaugate, conservanti si coloranti. Multe ore de soare, noptile reci, aerul de la inaltime si umiditatea solului creaza merelor austriece un gust dulce, aciditate echilibrata. In climatul din Styria de Est pomicultura are o traditie de mai multe decenii. Asa-numitul ApfelLand-Stubenbergsee (Apple Land) ofera o gama larga de soiuri de mere cu gust incomparabil si care contin mai mult de 20 de substante minerale benefice pentru sanatate. Stim ca zaharul nu aduce nici un fel de beneficii organismului si de aceea trebuie sa cautam produse fara adaos de zahar (din ce in ce mai greu de gasit, din pacate) dar mai ales fara alti indulcitori, fara "nelipsitul" sirop de glucoza-fructoza si alte adaosuri. 

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 14 din 14 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.