Anghinare + Ridiche neagră EXTRACT 20 fiole Cura pentru Ficat, Anti-colesterol și Rinichi Mărește

Anghinare + Ridiche neagră EXTRACT 20 fiole Cura pentru Ficat, Anti-colesterol și Rinichi

PB20006

Nou

61,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Anghinare și ridiche neagră extract concentrat în 20 de fiole pentru cura tratament de detoxifiere și regenerare pentru ficat si rinichi. Anghinarea este prietena ficatului, ajută la detoxifiere, scăderea colesterolului și regenerare, iar ridichea neagră susține buna funcționare a rinichilor.

  • Extract concentrat ecologic (bio, organic) din ridiche neagră și anghinare.
  • Supliment alimentar pentru tratament naturist.
  • Fără conservanți.
  • Fără coloranți artificiali.
  • Tolerat de diabetici.
  • Produs în conformitate cu reglementările producției ecologice.

Ingrediente: suc de ridiche neagră organic (Raphanus sativus L. var niger) 85%, apă purificată q.s., extract concentrat din flori de anghinare organic 3,25% (Cynara scolymus L., conținut de cinarină > 2,5%).

Organic = BIO =din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

Mod de utilizare: diluați în jumătate de pahar de apă, de la 1 până la 3 fiole pe zi înainte de masă, timp de 3 sau 4 săptămâni. Susținere: o fiolă pe zi dimineața, pe stomacul gol. Datorită originii naturale a produsului, pot apărea particule în suspensie. Agitați fiola înainte de utilizare. Poate fi diluată în jumătate de pahar de apă sau suc.

Condiții de păstrare: a se păstra ferit de umiditate, lumină și căldură.

Nu s-au utilizat conservanți sau stabilizatori în producția acestui produs, iar materiile prime utilizate au trecut prin controale stricte de calitate.

Avertisment: acest produs este un supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Conținut                                                                1 fiolă (10 ml)         3 fiole (30 ml)

Sulfi (Compuși de sulf din ridiche neagră)       3,5 mg                     10,2 mg

Cinarină                                                                 8,12 mg                    24,3 mg

RIDICHE NEAGRA, beneficii pentru sănătate:

Calculii renali pot fi tratați cu tratamentul intensiv cu suc de ridiche neagră. Drenarea ficatului şi a vezicii biliare sunt printre principalele responsabilităţi ale ridichii negre, crescând cantitatea şi fluiditatea biliară. Intestinele vor trece printr-un proces de curăţare foarte benefic.

Artroza se poate atenua cu o cură de 3-4 săptămâni cu fiole de anghinare și ridiche neagră.

Bila este eliminată mai rapid din organism în urma consumului de fiole cu ridiche neagră. Astfel, este favorizată digestia, iar stomacul este ajutat datorită unei substanţe sulfurate pe care o conţine această legumă. De aceea, se recomandă și persoanelor anemice şi copiilor.

Fiolele de rifdiche neagră și anghinare pot fi folosite și pentru:

- creșterea imunității

- combaterea tusei și expecdtorație

- probleme hormonale.

ANGHINAREA, beneficii pentru sănătate:

Denumirea plantei: Anghinarie (Cynara Scolynmis.L.), denumiri populare: anghina, angina. Ecologia si raspandirea: creste in toate zonele, mai des intalnita in sudul tarii, la poalele padurilor. Perioada de vegetatie: infloreste din luna mai, sfarsitul lunii si pana la sfarsitul lunii septembrie. 

Perioada si organul de recoltare: se recolteaza intreaga planta, mai utilizate sunt frunzele cand ating lungimea de aproximativ 30-35 cm. Perioada de recoltare e din luna iunie pana in septembrie. 

Bolile în care poate fi utilizata: 

Anghinarea are un spectru extrem de vast de actiune, se utilizeaza in tratarea unor boli ca nefrite cronice, varsaturi, enterite, fermentatii intestinale, hemoroizi, angicolite, colestite, constipatii, hipertensiune, hipercolesterolemie.

Eficacitatea ei se datoreaza continutului bogat de cinarina, oxidanti, polifenoli, flavone, insulina, saruri de potasiu si magneziu. Aceste substante au o actiune de excitare a secretiei biliare, ajuta la scaderea glicemiei, regenereaza celulele hepatice, e un bun colagog. 

Din punct de vedere terapeutic, frunzele de anghinare se caracaterizeaza prin efecte sigure asupra bolilor de ficat si rinichi, avand proprietatea de a mari secretia biliara si diureza, regland in acelasi timp procesul de formare a colesterolului. Paralel cu acest efect, fiolele cu anghinare pot diminua zaharul din sange dand bune rezultate in unele forme de diabet. 

Urmând o cură cu fiole de anghinare și ridiche neagră se favorizează eliminarea ureei și a substanțelor toxice ce se formează la nivelul ficatului și rinichilor. Datorită eliminării de toxine, se observă efecte favorabile în tratamentul urticariilor și a diferitelor forme de prurit (mâncărime). Fiolele pot da rrezultate foarte bune și în bolile tubului digestiv, manifestate prin constipație, vărsături, enterite, fermentații intestinale, colite, hemoroizi.

Fiolele cu anghinare și ridiche neagră pot fi eficace ca tratament naturist în unele afecțiuni ale inimii care se manifestă prin hipertensiune, ateroscleroză și angină pectorală. Cercetarile mai noi atribuie anghinarei proprietăți antimicrobiene.

Conținut: 200 ml (20 fiole a 10 ml fiecare). Produs în UE. Numărul de înregistrare (Serviciul public federal, Belgia) Pl 1548/30. Producător: Dieteticos INTERSA, S.A.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.