BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml Tratament 8 zile Mărește

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml Tratament 8 zile

MC603

Nou

49,64 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Concentrat preparat de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de maslin si de merisor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativa a vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei limfatice.

Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de eliminare a toxinelor spre sistemul urinar, piele, sistemul digestiv si sistemul pulmonar. O buna functionare a sistemului limfatic este esentiala pentru detoxifierea naturala a organismului.

Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., muguri de brad, frunze de măslin, frunze de merișor.  250ml.

Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă, înainte de mesele principale. Contine alcool, respectiv distilatul de alac.
O lingură are 10 ml. La recomandarea de 30 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 8 zile. La recomandarea de 20 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 12 zile.
A se păstra la rece, în loc întunecos. 
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 
Mugurii de brad sunt un remediu natural deosebit de eficient pentru detoxifierea, imbunatatirea circulatiei limfatice, vase de sange sanatoase, pentru persoanele astenice sau în convalescență, în afecțiuni respiratorii, răceală, îmbunătățirea circulației sângelui, dureri de cap, ca antiinfecțios și antiinflamator în afecțiuni digestive, gastroenterite, stări de vomă, migrene.
 
Frunzele de maslin sunt eficiente în lupta cu bacteriile și virusurile, viroze, răceală, laringită, herpes, stomatită, afecțiuni ale pielii. Polifenolii conținuți în frunzele de măslin cu efectul puternic antioxidant, previn îmbătrânirea prematură a țesuturilor iar oleuropeina are efecte benefice în reglarea tensiunii arteriale.
 
Frunzele de merisor conțin uleiuri volatile, hidrochinonă, flavonoide, tanin, acid chinic, vaccinina, vitamina C, săruri de magneziu și acizi organici cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice și astringente. Frunzele de merișor și-au dovedit eficiența în tratarea infecțiilor urinare, cistitelor acute sau cronice, diareei și bolilor reumatismale.

Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG

www.medicura.de

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.