Extract de Samburi de Struguri + A C E + Seleniu 40 cps Mărește

Extract de Samburi de Struguri + A C E + Seleniu 40 cps

MC359

Nou

25,39 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

EXTRACT DIN SAMBURI DE STRUGURI + A C E + SELENIU 40 CAPSULE. Extractul de samburi de struguri este eficient în prevenirea și tratarea varicelor datorită efectelor de stabilizare și întărire a pereților venoși, reducerea vâscozității sângelui și fragilității capilarelor. Cititi mai multe informatii despre proprietatile extractului de samburi de struguri in site-ul www.prodieta.ro

Supliment alimentar cu vitamine și seleniu, în bază de extract din sâmburi de struguri. Ingrediente: extract din sâmburi de struguri, materialul capsulelor: gelatină tare (colorant dioxid de titan), amidon din porumb, vitamina C, vitamina E, beta caroten, făină de nuca paradisului bogată în seleniu.

Valori nutriţionale:

2 cps.

*DZR%

Extract din sâmburi
de struguri

Vitamina C

Vitamina E

Β Caroten

Seleniu

 

250  mg

120 mg

40 mg

10 mg

30 μg

 

-

150

333

42

55

*DZR= doza zilnică recomandată conform NKV Recomandări de administrare: 2 capsule pe zi.

Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Producător: Medicura Naturprodukte AG Germania

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.