Extract de Tamaie cu vitamine 40 capsule Mărește

Extract de Tamaie cu vitamine 40 capsule

MC397

Nou

34,61 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Tămâia este rășina prețioasă a arborelui Boswellia serrata, originar din India. Familia de arbori Boswellia este mult mai numeroasă, dar numai 4 specii produc rășină, iar dintre acestea, rășina de Boswellia serrata este folosită cel mai des în scopuri terapeutice. Extractul de tămâie aduce beneficii atât de puternice, incat in zilele noastre este considerat comparabil cu medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (care au si efecte analgezice). Are capacitatea de a reduce durerea, inflamatia si dificultatile de mobilitate in cazul persoanelor care sufera de artrita si de osteoartrita. 

Supliment alimentar cu vitamine şi tămâie cu efect antioxidant indirect.

Tămâia (sau Boswellia serrata, denumirea științifică) are puternice proprietăți antiinflamatorii dar și efecte antitumorale, confirmate prin studii de specialitate care au arătat că aceasta poate stopa creșterea tumorilor. Pentru a obține tămâie, scoarța arborilor este crestată manual iar seva din interior, un lichid alb cu textură cremoasă, este colectată abia după 2 săptămâni și lăsată apoi să se usuce.

Ingrediente: extract de răşină de tămâie, vitamina C, vitamina B1 sub formă de mononitrat de tiamină, vitamina B2 sub formă de riboflavină, vitamina B6 sub formă de piridoxină HCL, acid folic, vitamina B12, excipienţi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, capsule tari din gelatină, colorant: dioxid de titan.

Valori nutriționale

1 capsulă

*DZR%

Rășină de tămâie

400 mg

**

Vitamina B1

0,50 mg

45

Vitamina B2

0,50 mg

35

Vitamina B6

0,50 mg

35

Acid folic

70 ug

35

Vitamina B12

1 ug

40

Vitamina C

25 mg

31

*DZR= doza zilnică recomandată
Mod de administrare: 1 capsulă pe zi.
Important: a nu se depăşi dozele recomandate. Acest produs este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat. A se păstra într-un loc răcoros departe de surse de căldură şi de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros
Conținut: 40 capsule / 19 g
Producător: Medicura Naturprodukte AG
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.