ORGONO-COL Anti Colesterol cu Omega 3 + Resveratrol & DHA Mărește

ORGONO-COL Anti Colesterol cu Omega 3 și Resveratrol

SEL-OC

Nou

154,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Un supliment natural anti colesterol care combina beneficiile drojdiei de orez roșu, resveratrol și Omega 3. Poate regla nivelul colesterolului și trigliceridelor. Mai multe informații despre beneficiile resveratrolului și despre Orgono Col puteți citi în articolul informativ prodieta.ro
Supliment alimentar pe bază de drojdie din orez roșu, omega 3 și plante.
Monacolin K - contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge

INGREDIENTE (2 capsule): drojdie din orez roșu 250mg (Monacolin K 10 mg), Omega-3 100mg (DHA 70mg), Polygonum cuspidatum 20mg (Resveratrol 10mg), Vitis vinifera L. 18mg (Resveratrol 0,9mg), lecitină de soia și ulei de soia (agenți de încărcare), monostearat de gliceril (emulgator), gelatină și glicerină (agenți de acoperire).
Alergeni: conține soia.

AVERTISMENT: suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani. Consultați medicul în caz de sarcină, alăptare sau dacă luați medicamente pentru controlul colesterolului (statine). Nu este recomandată administrarea pe termen lung.

RECOMANDARE DE ADMINISTRARE: 2 capsule pe zi.
MOD DE UTILIZARE: luați 2 capsule într-o singură doză zilnică la cină sau la culcare. Vă recomandăm să luați întotdeauna după mâncare.

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 90 de capsule a 700mg / CONȚINUT NET: 63g
PRODUCĂTOR: SILICIUM ESPANA LABORATORIOS S.L. Spania
Certificat de notificare: Seria AB Nr. 2788
 
Resveratrolul este un compus natural care se găsește în mai mult de 70 de plante,precum nuci, fructe de pădure (zmeură, mure, afine), rodii, struguri, prune, troscot japonez, precum și în vinul roșu. “Paradoxul francez” este cel care a determinat foarte multe cercetări privind beneficiile aduse de resveratrol. Ei bine, francezii mănâncă multe brânzeturi grase, carne, croissant cu unt și multe alte delicatese cu grăsimi saturate și cu toate acestea, ratele de deces cauzat de boli de inimă sunt cele mai mici în Franța. Mai mult, femeile din Franța au o siluetă frumoasă și îmbătrânesc mai greu.
Acidul docosahexaenoic (DHA) este unul dintre componente acidului gras Omega-3, alaturi de acidul eicosapentaenoic (EPA). Este considerat un acid gras esential, caci organismul uman produce o cantitate insuficienta si, astfel, aportul de DHA trebuie suplimentat. DHA poate reduce nivelul trigliceridelor din sange, determina scaderea tensiunii arteriale si cantitatea de placi ateromatoase, previne infarctul miocardic si tromboza.
Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.
 
Silicium España Laboratorios a dedicat peste 40 de ani de cercetări produselor pe bază de siliciu provenit din culturi ecologice, cercetări efectuate la numeroase instituții de prestigiu și puse în aplicare de către un om de știință de renume mondial, Loïc Le Ribault.
Rezultatele sunt produse ecologice excepționale fabricate la cele mai înalte standarde de siguranță, biodisponibilitatea optimă și eficiență.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.