Floarea Pasiunii extract BIO tratament pt somn bun și relaxare Mărește

Floarea Pasiunii extract BIO tratament pt somn bun și relaxare

PB10601

Nou

48,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Tratament naturist cu extract de floarea pasiunii pentru somn bun și relaxare. Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) era preferata aztecilor, care o foloseau pentru prepararea băuturilor relaxante. Are efect sedativ moderat și favorizează somnul. Floarea-pasiunii poate fi utilă și în cazul copiilor hiperactivi. Combinațiile acestor plante sunt deosebit de eficiente pentru ușurarea anxietății și pot ajuta la ieșirea din modelul de a reacționa prin stres la dificultățile vieții.

EXTRACT BIO DIN FLOAREA PASIUNII, 50 ML PHYTO-BIOPÔLE. Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din plante proaspete de floarea pasiunii* (Passiflora incarnata L., 0,15% vitexină); apă. BIO = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă sau ceai fierbinte, de 2-3 ori pe zi. Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Greutate                           doza zilnică

De la 15 la 20 kg               5 picături, de 2-3 ori pe zi

De la 21 la 40 kg               10 picături, 2-3 ori pe zi

_____________________________

Aport                              15 picături              45 picături

Vitexină                           0,71 mg                 2,13 mg

Alc. 45% Vol. Este folosit alcoolul pentru că extrage cel mai bine valențele plantei. Alcoolul se evaporă însă în ceai fierbinte și, de aceea, este recomandat să puneți picăturile dozate corect în ceaiul gata preparat.

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.

CUM sunt obținute extractele din plante proaspete, muguri și uleiuri esențiale care compun produsele din linia Phyto-Biopôle

Conceptul liniei Phyto-Biopole se bazează pe utilizarea ”plantelor tradiționale”, considerând aceasta ca un ”întreg coeziv”, ceea ce însemnă că PLANTA, RĂDĂCINA, SEMINȚELE, FRUCTELE SAU MUGURII întotdeauna ÎN FORMA LOR PROASPĂTĂ sunt folosite pentru a obține principala substanță fito-activă din care sunt fabricate; dar, de asemenea, sucurile și fluidele care intră în compoziție. De aceea, în diferitele extracte, folosim întotdeauna planta în forma ei vitală cea mai bună: PROASPĂTĂ, VIE. Sucul din plante, semințe, muguri, etc. conținute în extract și substanțele fito-active, au proprietăți unice și acționează împreună în procesul de vindecare pentru a obține un obiectiv comun. EXTRACTELE DIN PLANTE proaspete conținute în suplimentele alimentare ale linie PHYTO-BIOPOLE sunt obținute folosind diferite metode de extracție care ne permit să atingem o CALITATE MAXIMĂ A DIFERITELOR COMPONENTE.

Recoltarea este efectuată la timpul specific ideal pentru fiecare plantă tradițională iar extractele sunt obținute prin macerarea directă a plantei proaspete (flori, rădăcini, semințe...) în bioalcool, cu o presare ulterioară pentru obținerea sucului proaspăt din plante. Macerarea plantelor proaspete păstrează structura moleculară a fitonutrienților și garantează toată bogăția și valoarea unei producții anuale sezoniere, rezultând extracte de calitate cu valoare aromatică și energetică excepțională, cu mare biodisponibilitate pentru organism.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.