IMUNITATE naturala Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3 Mărește

IMUNITATE naturala Tratament 11 zile cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3

Haus Rabenhorst Germania Haus Rabenhorst Germania

HR201652

Nou

Știați că vitaminele se absorb mult mai bine din sucuri naturale de fructe decât din capsule? Compania germană Haus Rabenhorst s-a specializat în formule naturale de vitaminizare. Studiile arată că prin sucuri eficiența tratamentelor naturiste este net superioară. Putem beneficia de formulele germane pentru sănătatea de fier dorită și pentru o viață frumoasă, echilibrată. Să folosim ce e mai bun, așadar!

Mai multe detalii

38,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Imunitatea bună poate fi obținută în mod natural și fără capsule de farmacie, ci cu suc de coacaze, afine, Zinc, Vitamine C și D3. Formula germană ROTBACKCHEN VITAL este aprobată pentru adulți, adolescenți și copii. Tratament naturist pentru 11 zile. Sănătatea noastră depinde de un sistem imunitar întărit. Vitaminele, zincul, fitonutrienții din afine, coaja strugurilor roșii, coacăzele negre, fructele aronia sunt esențiali pentru o sănătate foarte bună.

Ingrediente: suc de struguri roșii, suc de aronia, suc de soc, suc de coacăze, suc de afine negre, Vitamina C, gluconat de Zinc, Vitamina D3.

Informații nutriționale        per porția zilnică   % valorilor de referință*

Vitamina C                             80 mg                      100%

Zinc                                         5 mg                         50%

Vitamina D                            2,5 μg                       50%

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Mod de administrare: Înainte de utilizare, agitați bine sticla. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 3 săptămâni.

O sticlă de Rotbackchen Vital – „Formulă pentru imunitate”  conține 11 porții a 40 ml.

Garanția calității Rotbackchen. Substanțele relevante nutritive sunt combinate și dozate cu grijă. Sursă de Zinc. Suc pur de fructe bazat pe fructe presate de înaltă calitate. Fără adaos de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Fără alcool, gluten și lactoză.

Doza zilnică recomandată pentru adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 4 ani: 2 x 20 ml zilnic.
Conținut: 450 ml. Producător: Haus Rabenhorst, Germania

Sistemul imunitar este apărarea organismului împotriva bolilor și a infecțiilor. Indiferent dacă aveți un sistem imunitar mai slab în mod natural ori suferiți de o boală, fie că sunteți perfect sănătoși dar acordați importanță prevenției, puteți ajuta la întărirea sistemului imunitar urmând formulele de vitaminizare Haus Rabenhorst.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.