Livrare rapidă a produselor tale preferate :)
VK2360300135
Nou
Kombucha este un tip de ceai fermentat, un elixir străvechi care a fost consumat de peste 2000 de ani în întreaga lume. Această băutură probiotică a fost studiată și aplicată pentru o serie de utilizări medicale în țări precum Rusia, Germania și China. Kombucha este carbonatată în mod natural și aduce o varietate de beneficii pentru sănătate. Este total naturală și bogată în enzime și probiotice. Știați că probiotic înseamnă "pentru viață" și spre deosebire de antibiotice, probioticele restabilesc mediul natural al florei intestinale? Probioticele stimulează imunitatea, luptă împotriva alergiilor, detoxifiază și ajută tranzitul intestinal. Kombucha poate fi destul de acid pentru unii oameni, cu toate acestea este destul de ușor să vă obișnuiți după ce ați început să-l beți în mod regulat.
Ingrediente: extract de ceai din plante BIO 96,3% (apă minerală naturală, ceai verde BIO, ceai negru BIO, frunze mate BIO, flori de tei BIO, lămâiță BIO, flori de albăstrele BIO, balsam de lămâie BIO, mentă nana BIO, urzică BIO, vinariță BIO, flori de soc BIO, frunze de zmeură BIO, flori de gălbenele BIO, frunze de mur BIO, lemn dulce BIO), zahăr brut din trestie BIO, suc de limete BIO 2%, suc de ghimbir BIO 1,5% (ghimbir BIO, apă minerală naturală, suc de lămâie BIO din concentrate), culturi de Kombucha, sursă de bioxid de carbon. BIO =in culturi certificate ecologic.
Ceaiul Kombucha stimulează metabolismul. Un metabolism bun ajută la scăderea în greutate, deoarece susține arderea caloriilor. Conținutul de zahăr și de calorii din acest ceai fermentat este foarte mic, de cinci ori mai mic decât o băutură standard. Kombucha este bogat în numeroși antioxidanți care întăresc sistemul imunitar și stimulează nivelul energetic al organismului.
Proprietățile antiinflamatorii și antimicrobiene ale acestui ceai ajută la combaterea diferitelor infecții bacteriene și virale.
Un studiu realizat pe acest ceai a validat faptul că consumul de băutură poate ajuta la stimularea sistemului imunitar. Kombucha ajută la menținerea unui mediu alcalin. Echilibrul pH-ului organismului nostru este afectat de dieta modernă în care majoritatea alimentelor cresc aciditatea mediului intern. Zahărul, conservanții, coloranții, potențiatorii de gust sunt astăzi prezenți în majoritatea alimentelor frumos ambalate din supermarket, dar procesate industrial. Este bine să menținem organismul alcalin, iar pentru aceasta, va trebui sa alegem alimente care alcalinizează corpul și să le evităm pe cele care îl acidifică.
Valori nutritionale medii per 100ml
Energie 84 kJ/ 20 kcal
Grasimi 0,0 g
din care acizi grasi saturati 0,0 g
Carbohidrati 5,0 g
din care zaharuri 5,0 g
Proteine 0,0 g
Sare <0,01 g
Produs în Germania. Produs pasteurizat. A se agita ușor înainte de deschidere. După deschidere a se păstra la rece si a se consuma în termen de 5 zile. Producător: Voelkel GmbH, Germania.
Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.