Siliciu organic extras din coada calului si rozmarin 1L Mărește

Siliciu organic extras din coada calului si rozmarin 1L

SEL-N feed

Nou

189,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

SILICIU G5 SILIPLANT Siliciu organic extras din planta coada-calului, 1000 ml. Supliment alimentar cu siliciu.

Ingrediente: apă purificată, acid silicic 30 mg, extract de coada calului (Equisetum arvense L.) 15 mg, rozmarin (Rosmarinus officinalis L.) 7,5 mg.

Nu conţine conservanţi.
Informaţii nutriţionale/ doza zilnică recomandată (30 ml): siliciu 10 mg.

Mod de utilizare: 15 ml cu ajutorul dozatorului de 2 ori pe zi.
Doza zilnică recomandată: 30 ml.

Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
După deschidere se păstrează la frigider.

Conținut: 1000 ml
Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.

Prezentare şi mod de utilizare
Siliciul organic după formula doctorului Le Ribault apare în formă lichidă sau de gel şi poate fi administrat, conform necesităţilor, sub formă orală sau ca produs de uz topic.
Aportă organismului uman siliciu bioasimilabil.
Eficacitatea sa este dovedită prin teste oficiale şi multiple mărturii ale medicilor şi pacienţilor, susţinută de documente oficiale de toate tipurile (analize de sânge, radiografii, fotografii, TAC, etc.)
Restructurează fibrele de elastină şi colagen fiind prezent în etapele primare de mineralizare ale oaselor şi, de asemenea, în metabolismul general al organismului uman.
Are proprietatea de a parcurge derma şi epiderma trecând, astfel, prin fluxul sanguin de-a lungul corpului, în special accentuându-se pe organele sau părţile corpului care suferă anumite disfuncţii.
Este compatibil cu absolut toate terapiile la care pot fi predispuşi pacienţii înainte sau după utilizarea produsului.
Este un antiinflamator natural.
Accelerează procesele de cicatrizare.
Fortifică sistemul umanitar al organismului.
Dinamizează, protejează şi regenerează celulele corpului uman.
Este un analgezic natural ce acţionează rapid.

Administrare orală
Cantitatea medie este cuprinsă între 10 şi 90 ml zilnic, conform necesităţilor. Se recomandă începerea tratamentului cu o lingură (10 ml) pe zi, mărind apoi cantitatea. În majoritatea cazurilor (90%), 30 ml zilnic permit o îmbunătăţire a stării de sănătate, manifestată în diverse moduri, cum ar fi recuperarea somnului şi a apetitului, îmbunătăţirea echilibrului nervos, creşterea energiei interne, etc. Este recomandată luarea primei cantităţi dimineaţa înaintea micului dejun, restul fiind luat la prânz şi seara, cu 20 de minute înainte de masă. Se recomandă, de asemenea, menţinerea produsului în cavitatea bucală înainte de a-l înghiţi. Este importantă luarea produsului timp de o lună fără întreruperi, chiar dacă efectele pozitive se observă deja după câteva zile.
După o lună, trebuie să decideţi dacă doriţi să continuaţi sau să întrerupeţi tratamentul, dacă doriţi să micşoraţi sau să măriţi doza şi, de asemenea, în caz de un alt tratament în paralel (cu alte produse cu siliciu organic sau un tip de medicamente), dacă această combinaţie este corectă sau trebuie modificată. Ca regulă generală, dacă timp de câteva săptămâni nu se observă nici un efect pozitiv, atunci doza trebuie mărită. În caz de afecţiuni grave, doza zilnică este cuprinsă între 10 şi 90 ml sau puţin mai mult (până la 200 cc, 9 linguri de 3 ori pe zi).
Siliciul organic este compatibil cu oricare alt tip de tratament. Dacă pacientul trebuie să ia un anumit tip de medicamente clasice, alopate sau homeopate, este recomandabilă luarea siliciului organic separat de aceste medicamente, pentru un efect mai bun (de exemplu, o oră înainte sau după luarea medicamentelor). În unele cazuri, este posibil ca în primele secunde sau minute după luarea siliciului organic să apară o senzaţie de mâncărime sau căldură difuză în organism ; aceasta este o reacţie normală ce dispare după câteva minute. Uneori, senzaţia de mâncărime sau căldură se simte într-o anumită parte a corpului ; în acest caz, ar trebui să reţineţi această zonă, e posibil că anume acolo apare o afecţiune ce poate fi încă necunoscută.
Contraindicaţii şi reacţii adverse. Efecte secundare.

Acest produs prezintă un nivel ridicat de siguranţă, deoarece este un supliment alimentar ce furnizează organismului siliciu organic bioasimilabil.
Nu produce nici un efect secundar, chiar şi după câţiva ani de la încetarea tratamentului. Nu afectează proteza dentară. În testele asupra toxicităţii acute, efectuate pe cale orală prin administrarea a 20 ml de produs la o proporţie de 20 kg ale unui animal, s-a constatat că absenţa totală a toxicităţii conferă produsului un coeficient de siguranţă absolută în cazul utilizării sale de către oameni.
Interacţiunea cu alte produse farmaceutice
După cum a fost indicat anterior, siliciul organic aportă organismului siliciul ca fiind un oligoelement în formă organică, nefiind observat nici un efect de accentuare sau inhibare a activităţii farmacologice a medicamentelor luate în cazul unei patologii.
Singura recomandare în cazul tratamentului cu alte medicamente este de a lua separat de acestea produsul cu siliciu organic (o oră înainte sau după).
Conservarea produsului : Recipient deschis : este recomandabil de a fi consumat în cel mai scurt timp posibil, dar poate fi păstrat timp de câteva luni. Recipient nedeschis : cel puţin 3 ani. Nu este necesar de a fi păstrat în frigider, însă se recomandă păstrarea produsului într-un loc răcoros. Nu se recomandă păstrarea produsului într-un recipient de sticlă. Cât despre contactul cu metalele, nici o măsură de precauţie nu este necesară, deoarece produsul nu este afectat de acest posibil contact ; deci poate fi luat cu ajutorul unei linguri metalice, spre diferenţă de alte tipuri de produse ce conţin siliciu.

Vezi aici mai multe detalii despre siliciul organic

Păstrare: într-un loc răcoros și departe de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.