Ulei de Chimen Negru 40 comprimate Mărește

Ulei de Chimen Negru 40 comprimate

MC358

Nou

Uleiul de chimen negru previne deteriorarea rinichilor asociată diabetului. Extractul de timochinonă din chimenul negru poate avea efecte protectoare asupra nefropatiei diabetice experimentale. Negrilica are o acțiune puternică asupra H. Pylori, comparabila cu terapia tripla de eradicare a virusului.

Mai multe detalii

15,30 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Uleiul de chimen negru este foarte pretios pentru ca are foarte multe virtuti curative. Este obtinut prin presare la rece din micile seminte parfumate. Comprimatele din chimen negru ajuta la reducerea inflamatiei amigdalelor sau faringelor (durerii in gat). Uleiul de chimen negru este recomandat in tratamentul migrenelor, intarirea imunitatii, tratamentul acneei, problemelor infectioase, reumatismului, disfunctiilor nedocrine, colesterolului. Contine enzime digestive si are efecte diuretice.
 
Studii stiintifice arata ca acesta are proprietati minunate si stimuleaza benefic sistemul imunitar. Este un redutabil antiseptic natural. Nigella Sativa, aşa cum este denumit ştiinţific chimenul, este cunoscut din cele mai îndepărtate timpuri, de mai mult de 5000 de ani. Biblia mentioneaza chimenul ca si Profetul Muhammed, care spune: „Utilizaţi sămânţa de chimen negru în tratamentele voastre pentru că este un tratament împotriva tuturor bolilor cu excepţia otravei”. Iar Abu Huraiara, un înţelept al vremii, a relatat de asemenea că Profetul a spus: „Există remedii în seminţele de chimen negru pentru toate bolile, în afară de moarte”. Grecii erau convinşi de efectul benefic al uleiului de chimen negru asupra sanatatii, cu efecte in cazul bolilor infecţioase, digestive dar şi a stărilor de epuizare la sportivi.
Cercetările mondiale privin proprietatile chimenului au condus la obţinerea de către un grup de cercetători în 1983 a premiului Nobel pentru Medicină pentru un produs în care fracţia provenită din chimen ocupă un rol important.
 
Previne patologiile diabetice. Extractul de timochinonă apos și alcoolic de Nigella Sativa în doze mici are un efect de scădere a zahărului și ameliorare asupra regenerării insulelor pancreatice, fiind folosit cu succes în controlul diabetului zaharat.
Uleiul are acțiune antibacteriană împotriva Stafilococcus aureus, rezistent la meticilină.
Previne efectele negative asupra radiației. Uleiul de Nigella și componentul lui activ, timochinona, protejează țesutul cerebral afectat de radiații.
Ingrediente: ulei de chimen negru originar din Egipt, materialul capsulelor moi: gelatină moale (apă și umectant glicerină), vitamina E naturală. Supliment alimentar cu vitamina E naturală, în bază de ulei de chimen negru egiptean în capsule moi de gelatină.
 

Valori nutriționale

1 capsulă

3 capsule

*DZR%

Ulei de chimen negru

500 mg

1500 mg

 

Vitamina E

5 mg

15 mg

42/125

*DZR= doza zilnică recomandată conform NKV

 
Recomandări de administrare: 3 capsule pe zi.
 
Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 
Producător: Medicura Naturprodukte AG Germania
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.