Valeriana tratament natural cu extract de plante proaspete Mărește

Valeriana tratament natural cu extract de plante proaspete

PB10600

Nou

47,20 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Valeriana este o plantă benefică sistemului nervos și stării de bine, care ajuta la tratamentul natural al insomniei. Valeriana, spre deosebire de alte remedii farmaceutice, nu crează dependență și nici nu are efecte secundare dacă este administrată conform prescripțiilor. 
 
Valeriana conține uleuri volatile, acid valerianic, substanțe calmante și antioxidante, acid izovalerianic, catinină, alfa metil-pirilcetonă, valerianonă, alcaloizi, substanțe care contribuie la restabilirea echilibrului psihic și sexual, intervenind în menținerea stării generale de sănătate a organismului. Este recunoscută ca una dintre plantele medicinale cele mai puternice în tratarea afecțiunilor psihice: anxietate, agitație, atacuri de panică, surmenaj în cazurile de suprasolicitare intelectuală (perioada examenelor, suprasolicitare cognitivă). Are puternic efect de calmare și echilibrare a tensiunilor psihice, combate stresul și aduce o stare generală de bine.
 
Una din substanțele active, acidul izovalerianic exercită asupra sistemului nervos central efecte sedative şi relaxante contribuind la facilitarea somnului şi la ameliorarea calităţii lui. Efecte benefice ale valerianei s-au observat și asupra crampelor musculare sau durerilor de stomac. Floarea pasiunii completează efectele valerianei având aceeași sferă de aplicabilitate: este eficientă în atenuarea stărilor de nervozitate, anxietate, echilibrarea tensiunilor, facilitarea somnului. De asemenea calmează spasmele musculare, sindromul de colon iritabil, sindromul premenstrual. 
Valeriana tratament natural cu extract de plante proaspete. PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE VALERIANA, 50 ML
Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din rădăcină proaspătă de valeriană BIO (Valeriana officinalis L., 0,17% acid valerianic); apă c.s. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare:
15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.
Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Greutatea copiilor

doza zilnică

De la 15 la 20 kg

3 picături, de 2-3 ori pe zi

De la 21 la 40 kg

7 picături, 2-3 ori pe zi

 

Aport

15 picături

45 picături

Acid valerianic

0,89 mg

2,6 mg

Alc. 38% Vol. Macerat în bioethanol obținut din fermentare naturală. Fără alcool etilic. Bioetanolul este un lichid de origine biologica si agricola care se obtine in urma fermentarii unor plante precum sfecla, trestia de zahar, grau sau porumb. PRODUS FITOTRADIȚIONAL. EXTRACTUL ESTE OBȚINUT PRIN MACERAREA DIRECTĂ A PLANTELOR PROASPETE CRESCUTE ORGANIC. ACEST PROCES PREVINE ALTERAREA MOLECULARĂ A INGREDIENTELOR ACTIVE ȘI GARANTEAZĂ EXTRACTE CU VALOARE SUPERIOARĂ FITOTERAPEUTICĂ.
Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.